Élet-Stílus

„Megint a saját hangodba szerettél bele” – szólalkozott össze Majka Tóth Gabival a Sztárban Sztár leszek!-ben

tv2
tv2
Nem tudtak közös nevezőre jutni az egyik versenyző teljesítményét nézve.

Egy Mester Tamás-dallal készült Tóth Gabi versenyzője, Berta Dániel a Sztárban Sztár leszek! legutóbbi adásában, hogy kapjon egy továbbjutást érő széket. Az énekesnő úgy ítélte meg, hogy bár a produkció itt-ott döcögős volt, de hangutánzásban alig tudott kivetnivalót találni. Le is ültette a székre.

Fél darab szexi, fél darab csibészség nem volt ebben a produkcióban, amitől a Mester Mester. Elképzelni nem tudom, mit láttál ebben a produkcióban.

– fakadt ki a döntésre Majka. Tóth Gabi elmagyarázta, azért ülnek négyen a zsűriben, mert mindenki máshogy lát produkciókat.

– Nem, nekem az a kérdésem…

 

– Te már megint azon vitatkozol, hogy én a saját csapatomba miért ültetek le valakit, akiben én hiszek. Hogy hihetek olyanban, akiben te nem hiszel?!

 

– Megint a saját hangodba szerettél bele… én azt kérdezem, hogy szerinted egy ilyen produkció után valakit el tudnál vinni az élő show-ba?

Majd Tóth Gabi elmondta, a versenyző leültetése nem jelenti azt, hogy tovább is jut az élő adásokba. Végül pontosan így történt: mert az énekesnő egy szülővárosából származó versenyzőt vitt tovább magával.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik