Élet-Stílus

Videón, ahogy a reptéri alkalmazott lenyeli az utastól lopott készpénzt

Egy kis vízzel fogyasztotta a bankjegyet a fülöp-szigeteki tisztviselő.

Bizarr videó terjed a közösségi oldalakon: a felvétel a fülöp-szigeteki Ninoy Aquino Nemzetközi Repülőtér 1. terminálján készült, és azokat a pillanatokat láthatjuk rajta, amint egy reptéri alkalmazott jóízűen elfogyaszt néhány bankjegyet.

A Manila közelében található reptéren, a biztonsági átvilágítási ellenőrzőponton dolgozó tisztviselő a hírek szerint 300 dollárt lopott ki egy kínai utas kézipoggyászából a táska átvilágítása során, majd a pénzt különösen biztonságos helyre, a gyomrába rejtette. A videón látható, hogy vizet iszik hozzá, és még az ujjával is próbálja lenyomkodni a bankjegy(ek)et.

A poggyászokat vizsgáló nőt és három kollégáját felfüggesztették, amíg az ügy kivizsgálása folytatódik.

A CNN helyi hírportálja azt írja, nem az első eset, hogy lopás történt a biztonsági átvilágítási ellenőrzőponton; a közlekedés biztonságáért felelős hivatalnak már megelőző intézkedéseket kellett bevezetnie – például a poggyászokat átvizsgálók egyenruhájáról levették a zsebeket.

És nemcsak a Fülöp-szigeteken tűnnek el értéktárgyak ilyen körülmények között: a napokban mutattunk be egy másik videót, amin az látható, hogy egy floridai repülőtéren dolgozó tisztviselők hogyan lopják el az utasok pénzét.

Kapcsolódó
Így loptak a reptéri átvizsgálást végző hivatalnokok – videó
A miami repülőtéren készült a felvétel, két tisztviselőt letartóztattak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik