Élet-Stílus

Nemcsak a falakon, az ételben is csótány mászkált a memphisi étteremben – videó

A hatóságok mégsem találtak komolyabb rendellenességet.

Akármerre fordította videófelvételre kapcsolt telefonját egy memphisi gyorséterem (immár csak ex) alkalmazottja, mindenütt csótányokat mutatott a kamera.

A Popeye dolgozóját, Tykeia Ransomot a videó elkészítése miatt kirúgták munkahelyéről. Azonban a képek megállíthatatlanul terjedtek a TikTokon:

@tynice_t.t.r #popeyes #memphis #viralvideo #business #roaches #funny #fu #o #omg #whalesquad🐳 ♬ original sound - Tynice_T.T.R

A Local12 helyi site azt írja, Ransomnak közel két hónapon keresztül úgy kellett dolgoznia, hogy csótányok hemzsegtek az étteremben. Többször is megpróbálta ezeket a problémákat a vezetőség elé vinni, az étteremvezetővel egy alkalommal közölte, hogy nem szolgálja fel a rizst, amiben bogarat talált. A menedzser nem akarta kidobni a szennyezett ételt.

A videó után Tennessee állam Egészségügyi Minisztériuma rutinellenőrzést végzett az étteremben, és a hivatalnokok mindössze két szabálysértést találtak – egyiknek sem volt köze a bogarakhoz.

A Popeyes azonban közleményben jelezte, hogy annak ellenére, hogy a hatóságok megerősítették, hogy „nincs semmi probléma” az étteremben, egy alapos kitakarítás és egy komolyabb vizsgálat idejére bezárnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik