Élet-Stílus

Autósüldözés még soha nem ért véget ennyire viccesen

Paródiába illő pillanatok Los Angelesben.

Sokféle kimenetele lehet egy autósüldözésnek, amikor a rendőrök sikeresen sarokba szorítják a menekülő gyanúsítottat – tragikus, izgalmas, veszélyes. De ennyire vicces végjátékot, mint amit Los Angelesben láthattak a szemtanúk (és azóta az internetezők), ritkán látni.

A zsaruk szeptember 21-én délután egy – vélhetően lopott – Mercedes nyomába eredtek. A hajsza közben a forgalom sűrűsödött, itt-ott dugó alakult ki, a menekülő férfi helyzete egyre nehezebb lett. Végül egy Toyota pickup sofőrje kissé áthajtott a szemközti sávba, elállva ezzel a Mercedes útját.

A rendőrök közeledtek, a férfi pedig a vezetőoldali ablakból jelezte, hogy megadja magát. A járőrök utasították, hogy szálljon ki az autóból.

Arra azonban senki nem számított, hogy a gyanúsított az ablakon keresztül távozik az autóból. Talán nem működött az ajtó, vagy egyéb okból döntött így a sofőr, mindenesetre a következő percek a krimi helyett inkább egy vígjáték jeleneteit idézték:

a férfi fél fenékkel az autójában tartózkodott, majd a kezeire támaszkodva lógott ki a kocsiból, és mivel a nadrágja is beakadt, félig lecsúszott gatyával próbált egyensúlyozni.

Ennél már csak a kiszabadulása volt látványosabb. A helyi KTLA 5 csatorna riportjában 3:30 környékén kezdődik a rendkívül fura jelenetsor.

A járőrök az eset (esés) után őrizetbe vették a férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik