Élet-Stílus

Russell Brand a háttérhatalomnak tulajdonítja az ellene szóló vádakat

KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
KEVORK DJANSEZIAN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Először szólalt meg nyilvánosan Russell Brand azóta, hogy négy nő is megvádolta nemi erőszakkal és szexuális zaklatással. A közösségi médiában pénteken közzétett videóban a humorista megköszönte a követők támogatását és azt, hogy „megkérdőjelezték az információkat, amelyeket kaptak”. A Sunday Times és a Channel 4 Dispatches című műsorának együttműködése eredményeként a múlt hétvégén jelent meg Brandről egy leleplező riport, melynek állításait Brand még a vádak nyilvánosságra kerülése előtt tagadta, mondván, hogy kapcsolatai mindig közös beleegyezésen alapultak.

A színész és humorista a pénteken közzétett háromperces videóban nem foglalkozott közvetlenül a vádakkal, de állításokat tett a „médiában jelenlévő korrupcióról és cenzúráról”, valamint a „háttérhatalom és a nagy cégek összejátszásáról”. Brand azt mondta, hogy hétfőn egy hosszabb videót fog közzétenni a Rumble videóstreaming oldalon, írja a BBC.

A héten hosszabb cikkben is foglalkoztunk a humorista-médiaszemélyiségből konteófüggő, dezinformációt és álhíreket terjesztő szabadsághőssé lett Russell Brand sötét oldalával.

Kapcsolódó
Évtizedek óta nyílt titok, hogy nincsenek tőle biztonságban a nők – miért csak most bukhat meg Russell Brand?
Eddig jól jövedelmező imidzs volt a botrányhős-lét, most azonban Russell Brand a teljes bukás felé halad, miközben állítja: összehangolt támadás folyik ellene, mint Az Igazság letéteményese ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik