Élet-Stílus

Séfek Séfe: Bozsányi Rafael megáldotta a homárt, mielőtt megölte

TV2
TV2
Élő állattal kellett dolgoznia a versenyzőknek, ami többeknél problémát okozott.

Vonatos volt a tematika a Séfek Séfe szerdai epizódjában. A versenyzőknek az egyik feladatban egy Agatha Christie és az Orient Expressz által inspirált luxusalapanyaggal kellett dolgozniuk, élő homárral, ami ráadásul annyira frissen érkezett meg a konyhába, hogy a feldolgozás előtti állatok még éltek.

Azt’ ezzel mit kell csinálni? Eszik vagy isszák?

– tette fel kérdéseit Borsodi Szilvia, aki a riportszobában azt is bevallotta, elkapta a pánik és a kétségbeesés, mikor megtudta, mi lesz a feladatuk. Végül sikerült legyőznie a félelmét, de azt mondta, sokkal nehezebb volt megölni a homárt, mint egy csirkét.

Egyetlen versenyzőnek, Fejes Rolandnak volt előzetes tapasztalata homárral, a többiek félve álltak neki a feladatnak. Gombos Tünde azt mondta, hozzá sem mer érni az állathoz, mert minden ilyentől irtózik.

Én nagyon spirituális vagyok és nem ölök. Így is csak úgy tudtam megtenni, hogy előtte megáldottam, bocsánatot kértem érte, és hogy találkozunk még

mondta Bozsányi Rafael.

Bakonya-Rendes Tímea úgy nyilatkozott, teljesen tönkreteszi lelkileg, ha egy élőlény életét neki kell elvennie. Mielőtt végzett vele, megpuszilta a tányérján lévő homárt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik