Élet-Stílus

„Lefényképezheti, ahogy pisilsz?” – Mihalik Enikő a legvadabb munkaélményéről mesélt

Berecz Valter
Berecz Valter
Ma már úgy véli, a kérdéssel átléptek egy határt.

Az Adom a napom című műsorban járt Mihalik Enikő. Geszti Péter arra volt kíváncsi, akadt-e Mihalik modellkarrierjében olyan pillanat, amikor „nagyon észnél kellett lennie”. Mihalik úgy felelt, szerencsére elkerülték őt a kellemetlen szituációk, de azért egy-két olyan élményt begyűjtött, amit ma már határesetnek tart.

Konkrét példát is hozott: Brazíliába szólította a munka egyszer, állítása szerint egy Isten háta mögötti tehénfarmra, ahol se ház, se épületek nem voltak.

A lényeg az, hogy pisilnem kellett, el kellett mennem mosdóba. Szóltam a stábnak, hogy hely híján begurulok az autó mögé. Mielőtt el tudtam volna kezdeni a kis dolgomat, jött a stylist, aki hölgy volt, hogy »Figyelj, tényleg nagyon sajnálom, ez nem én vagyok, de azt mondta a fotós, hogy azonnal kérdezzem meg, hogy még mielőtt pisilnél, nem lehetne az, hogy lefényképezi, te hogyan pisilsz.«. Én meg letolt bugyival mondtam, hogy abszolút nem. Ennyi volt, amin akkoriban akkor elnevetgéltünk, de azért maga a kérdés is felhozza az emberben: milyen jogon? Hogyan és miért gondolta?

mesélte a méltatlan szituációról a modell.

Kapcsolódó
Mihalik Enikő a botoxról: Miért ne? Nem vagyok 12 éves
Egy fotózáson jutott eszébe, hogy másnap megy a kezelésre.

A következő adásban, azaz ma Gálvölgyi Jánossal beszélget majd Geszti, este 20:00-tól a VIASAT3-on.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik