Élet-Stílus

Marics Peti Stana Alexandráról: Nem fog gondot okozni, ha el kell hitetni a nézőkkel, hogy szerelmesek vagyunk

TV2
TV2
Az énekes elég laza gyereknek tartja magát, ami szerinte előnyére válik majd a Dancing with the Starsban.

Marics Peti Stana Alexandra oldalán mutatja majd be tánctudását az októberben induló Dancing with the Starsban. A ValMar énekese a Bestnek beszélt arról, nem először kereste meg őt a csatorna a lehetőséggel, de eddig a koncertezés mellett sosem volt elég ideje, hogy bevállalja a műsorban való szereplést.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a táncpartnerem mit fog belőlem kihozni. Mindenesetre mindenre nyitott vagyok, és szerencsére elég laza gyerek is, ami szerintem a táncban, a mozdulatokban, az önkifejezésben is nagy előnyt jelent majd. Például nem fog gondot okozni, ha el kell játszani egy jelenetet, el kell hitetni a nézőkkel, a zsűritagokkal, hogy szerelmesek vagyunk Szandival, vagy éppen dühösek egymásra

– nyilatkozta a lapnak az énekes.

Elmondása szerint az első pillanatban egymásra hangolódtak Stana Alexandrával, megvolt köztük a kémia, amit az egyik legfontosabb dolognak tart egy páros produkció során.

Én legalábbis biztosan nagy bajban lennék, ha nem jönnénk ki jól Szandival, és legbelül kínosan érezném magam, ha úgy kellene szenvedélyesen magamhoz húznom. Úgy azért elég necces lenne a helyzet, és valószínűleg azért imádkoznék, hogy minél hamarabb kiessünk, de szerencsére ilyenen nem kell gondolkoznom, sőt

– fogalmazott az énekes.

Marics júniusban egy fellépésen eltörte a lábát, amit hosszú felépülési időszak követett. Mint mondja, most 90-95%-os a bokája, de ez semmiben nem fogja hátráltatni. A táncpróbák és az élő show-k alatt végig rögzítve lesz a sérült rész, hogy még véletlenül se történhessen baj.

Remélem, most nem fogok az első pillanatban hanyatt vágódni, az elég ciki lenne, főleg egy táncos műsorban

– mondta nevetve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik