Élet-Stílus

Százmilliós nászajándékot szán szerelmének a Kőgazdag Fiatalokból ismert Csabi

TV2
TV2
Luxusesküvőhöz luxusajándék dukál.

A héten indult a TV2 új realityje Kőgazdag Fiatalok címmel. A műsor szerelmespárja Csabi és Leti, akik a legutóbbi epizódban esküvői terveikről meséltek. Ekkor kiderült: a leendő férjnek az sem jelentene gondot, ha a ceremónia kétszáz millió forintba kerülne.

Nagyon családcentrikus vagyok egyébként. Mivel a páromnak vágya egy nagy esküvő, megszervezem neki. Van annyi fölösleges pénzem, hogy megcsináljam érte. Természetesen csakis külföldre szervezzük, egy hegyoldalba, ahol nem mindennapi a kilátás. Nekem nagyon fontos, hogy összeházasodjunk és összekössük az életünket, csak még nem gondolkoztam ezen annyira sokat

mondta el a Borsnak Csabi, aki

azt akarja, kedvese letegye a jogosítványt, mert nászajándékba egy százmilliós autóval akarja meglepni őt.

Magának is kinézett egy méregdrága sportautót, egy neonzöld Lamborghinit, de a szalonban közölték vele, hogy hat hónapot kell várnia az új kocsira. Mivel nem akart üres kézzel hazamenni, ezért két „vigaszautóval” távozott.

Kicsit csalódott voltam, hogy csak egy V10-es, R8-as Audival jöttem ki a szalonból, mert egy Ferrarit vagy egy Lamborghinit akartam vásárolni. Sajnos egyik sem volt készleten, ezért rendelnem kellett, amire fél évet várakozási időt mondtak nekem. Hát nem maradhattam fél évig autó nélkül.

A lap azt írja, Csabi egy Mercedest is elvitt autókereskedője tanácsára, ha véletlenül megunná a hangos motorú, kisméretű, sportos kivitelű verdákat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik