Élet-Stílus

„Te vagy, akinek a patkány és görény is szerelmes szavak” – írja Járai Máté feleségének a házassági évfordulójukon

rtl
rtl
Mármint: ha azokat a színész mondja.

Tizenkilencedik házassági évfordulóját ünnepli a Járaiházaspár. Ebből az alkalomból Járai Máté egy 1999-es fotóval, na meg néhány szerelmes sorral nosztalgiázott, egyúttal intézte sorait Járai Kírához.

Minden gondolatomban, minden lépésemben, minden levegővételemben ott vagy… minden örömöm és fájdalmam tanúja, minden rezdülésem ismerője, a legizgalmasabb és legkülönlegesebb ember a világon, akit ismerek, te vagy! Akinek a patkány, a görény és a víziló is szerelmes szavak, ha én mondom neki! Akit néha ki kell lógatni az ablakon! Kapcsolatunk nyitottságában olyan szorosan, hogy ennél közelebb ember nem is lehetne a másikhoz!

– fogalmazott a színész. A páros nemrég vásárolt egy házat, amit felújítanak, hogy vendégházat nyithassanak Horányban. Járai Máté továbbá azt is elmondta egy másik interjúban, hogy csak férfiakkal csalta meg feleségét nyitott házasságukban:

Annak az oka, hogy én csak férfiakkal léptem félre, vagy volt kapcsolatom ez alatt az idő alatt, amióta a Kírával együtt vagyunk, szerintem az, hogy én sokkal tapasztaltabb vagyok e téren, mint csajokkal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Járai Máté (@jaraimate) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik