Élet-Stílus

Kilépett a zuhany alól, egy rendőrnőt talált a hálószobájában az anyaszült meztelen férfi

Petri Oeschger / Getty Images
Petri Oeschger / Getty Images
Pert indított a kanadai szövetségi rendőrség (RCMP) ellen egy férfi, aki a zuhany alól kilépve egy rendőrnőt talált a nappalijában. A civilruhás rendőr csak egy közlekedési bírságot akart kézbesíteni.

Zuhanyzás után anyaszült meztelenül sétált ki a fürdőszobájából egy kanadai férfi, majd a legnagyobb döbbenetére a hálószobájában egy vadidegen nővel találta magát szemben – írja a CBC kanadai hírportál.

Kirk Forbes azt mondja, a 2022 júniusában történt incidens során először egy kisebb sokkot kapott, majd iszonyatos zavarba jött. A vadidegen nő ekkor közölte vele, hogy rendőr és közlekedési kihágás miatt keresi.

Néhány perccel később, amikor Forbes már felöltözve kiment a nappaliba meglátta, hogy egy férfi rendőr is van a lakásban, aki éppen kutat az ő személyes holmija között. A rendőrök aztán elmondták, hogy azért mentek, hogy kézbesítsenek egy bírságot, amit Forbes azért kapott, mert fél évvel korábban nem adott elsőbbséget egy iskolabusznak. A férfi azt mondja, nem emlékszik, hogy elkövette volna a szabálysértést.

A rendőrök hozzátették, hogy

kopogtattak, de senki sem válaszolt, a bejárati ajtó viszont kinyílt, ezért bementek, hogy megnézzék, minden rendben van-e.

A rendőrnő meg is jegyezte, hogy talán nyomozást kellene indítaniuk betörés gyanúja miatt, ám Forbes szerint ezt inkább gúnyosan mondta, mint komolyan. A rendőrök ezután átnyújtották a büntetésről szóló papírt, majd távoztak.

Forbes panaszt tett, mert szerinte a rendőrök messze túllépték a hatáskörüket és visszaéltek a hatalmukkal. Mivel eltelt három hét és az ügyben semmi sem történt, Forbes besétált a kapitányságra, hogy megkérdezze, mi a helyzet a panaszával. Amikor elmondta a recepciósnak, hogy mit szeretne, az úgy válaszolt neki, hogy

Ó, maga a zuhanyzós fickó!

Forbes számára ebből világosság vált, hogy az incidensét alaposan kitárgyalták egymás között az őrs rendőrei és dolgozói, amitől még jobban megszégyenült.

Forbes az eset után pert indított a rendőrség ellen. A rendőrség vizsgálatot indított, melynek lezárásáig nem kommentálja az ügyet.

Alexa Hodgins szóvivő általánosságban csak annyit nyilatkozott, hogy a rendőröknek bizonyos esetekben joguk van behatolni magánlakásokba. Ilyen például, ha egy betört ablak, vagy egy nyitott ajtó miatt bűncselekményt gyanítanak és meg akarnak győződni róla, hogy nem sérült-e meg valaki odabent.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik