Élet-Stílus

Kőgazdag Fiatalok: Egymásnak estek a szereplők, Szandi a medencébe lökte Mettát

A Nagy Ő egykori szereplője azt tervezi, emlékezteti majd Szandit, hogy PSG Ogli bulijára kétmilliós szettben kellett érkezni, a váratlan csobbanás miatt pedig neki mindene a kukában landolt.

Papp Olivér, azaz PSG Ogli a minap házibuliba invitálta a Kőgazdag Fiatalok szereplőit, ahová közölte, hogy minumum kétmillió forintot érő szettben kell érkezni.

Az összejövetel végül nem úgy alakult, ahogyan azt a tiktok-sztár eltervezte, Metta és Filip ugyanis nem volt megelégedve a szendvicsekkel, ezért úgy gondolták, azzal viccelik meg a házigazdát, hogy bajszot rajzolnak az egyik képére. Miután ők ketten színt vallottak, PSG Ogli annyira a szívére vette a lelküket, hogy lefújta a bulit.

Ugyan Metta többször is elnézést kért, Papp nem békélt meg egyhamar. Miután a társaság ki lett tessékelve a házból, a medence mellett gyűltek össze, ahol Szandi hangot adott a nemtetszésének – ahogyan korábban bent is számonkérte Filipéket a tettük miatt.

Metta a kertben azt mondta, szerinte nem követtek el visszafordíthatatlan dolgot, mire Szandi azt felelte, bizonyára neki is rosszul esne, ha valaki az ő lakásában rongálna.

– De ez egy poén volt!
– De szerinted ez milyen poén?

– pattant fel Szandi, majd a medencébe lökte Mettát.

A történteket követő zajt és méltatlankodást hallva a házigazda is felbukkant, majd kiabálva kérte számon az elküldött vendégeit, amiért még a kertjében is jelenetet rendeznek.

Azért egyszer lehet, hogy jelezni fogom a Szandinak, hogy hahó, az volt a meghívóban, hogy kétmilliós szettben kell érkezni. És hahó, te ebben löktél bele engem a medencébe, úgyhogy jössz nekem egy kis lóvéval, mert minden a kukában landolt

mondta később Metta.

Kapcsolódó
Kőgazdag Fiatalok: PSG Ogli egy kád pénzben fürödve invitálta bulira a többieket, amit Filip igen kellemetlennek talált
A tiktok-sztár kiemelte, hogy csak az vehet részt az összejövetelen, akinek az öltözéke minimum kétmillió forintba került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik