Élet-Stílus

Khloé Kardashian megmutatta a bemélyedést, ami egy tumor eltávolítása után maradt az arcán

Weiss Eubanks / NBCUniversal via Getty Images
Weiss Eubanks / NBCUniversal via Getty Images
Utóbb kozmetikai injekciókkal töltette fel a bemélyedést.

Khloé Kardashian majdnem egy évvel ezelőtt beszélt először arról, hogy egy tumort távolítottak el az arcáról, amiről eleinte azt hitte, csak egy ártalmatlan pattanás. A minap Instagram-történetben további részleteket mondott a műtétről, és képeket is mutatott arról, hogyan nézett ki a sebészeti beavatkozás előtt és után.

Mivel egy tumort kellett eltávolítani, maradt egy bemélyedés az arcomon. Határozottan nem panaszkodom, mert bármikor szívesebben vállalok egy bemélyedést, mint a melanomát. Hihetetlenül hálás vagyok az összes orvosnak, akik segítettek és segítenek még mindig a bőrrákkal kapcsolatos utamon

– írta az egyik sztoriban a reality-sztár, majd azt is elárulta, hogy a műtét után kilenc hónappal (amikor már teljesen biztonságos volt) kozmetikai injekciókkal töltette fel a bemélyedést. Egyik későbbi bejegyzésében arra biztatta a követőit, hogy évente menjenek el bőrgyógyászhoz és nézessék meg az anyajegyeiket.

Soha nem gondoltam volna, hogy ez az aprócska pötty bőrrákká alakulhat, és fel sem tudom fogni, mi történhetett volna, ha nem megyek el az orvoshoz, hogy megnézze.

A Kardashian által posztolt fotók korlátozott ideig érhetők el, de a People cikkében továbbra is megtekinthetők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik