Élet-Stílus

Johnny Depp is Magyarországon forgat

Kevin Dietsch / Getty Images
Kevin Dietsch / Getty Images
A budapesti Károlyi-kert közelében fotózták le a színészt.

A Telex egyik olvasója szúrta ki, hogy Johnny Depp a budapesti Károly-kert melleti utcákban forgatott kedden, fotót is sikerült készítenie a színészről. A lap emlékeztetett, hogy Depp a Modi című film apropóján tartózkodik Magyarországon, amit ő rendez. Az IMDb szerint a történet Amedeo Modigliani szobrász párizsi kalandjairól szól majd, és annyi biztos, hogy Al Pacino, Riccardo Scamarcio és Antonia Desplat is szerepelnek majd benne.

A színész egyébként a nyáron is Budapestre látogatott, akkor az Alice Cooperrel közös zenekarukkal, a Hollywood Vampiresszel terveztek színpadra állni, július 18-án léptek volna fel, a koncertet viszont nem sokkal a kezdete előtt lefújták. Bár úgy volt, pótolják az előadást, erre végül nem került sor, így a szervezők közölték, visszatérítik a jegyárakat.

Johnny Depp mellett jelenleg Jenna Ortega és Paul Rudd is Magyarországon tartózkodnak: ők a Balaton környékén forgatják a Death of a Unicornt, míg Dave Bautista időről-időre posztol az Instagram-oldalán budapesti élményeiről. Utóbbi nagy eséllyel a The Killer’s Game című filmjének apropóján érkezhetett az országba.

Kapcsolódó
Jenna Ortegával és Paul Rudd-dal szelfizett Krasznai Zsolt a Balatonnál
A színészek egy filmforgatás miatt tartózkodnak Magyarországon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik