Élet-Stílus

Gubik Petra: El tudom képzelni magamat anyaként, azt viszont nem, hogy három évet otthon tudnék ülni

Tulok András / RTL Klub
Tulok András / RTL Klub
Úgy véli, az anyaság a legszebb és a legnemesebb feladat egy nő életében.

Gubik Petra a hot! magazinnak adott interjút, melyben egyebek közt arról is beszélt, hogy úgy érzi, most kezd megtérülni a mögötte álló hosszú évek munkája, így eszébe sem jut a családalapításon görcsölni. Mint mondja, szerinte az anyaság a legszebb és a legnemesebb feladat egy nő életében, ez viszont csak akkor jön el, ha az ember megérik rá –  derült ki a Bors lapszemléjéből.

Ha én elérek odáig, akkor a legnagyobb boldogsággal élem majd meg a mindennapokat. El tudom képzelni magamat anyaként, azt viszont nem látom magam előtt, hogy három évet otthon tudnék ülni: anyukám sem maradt otthon. Ő óvodapedagógus, és bevitt magával a csoportjába. Ebben szocializálódtam, ezért imádok a mai napig közösségbe járni, illetve idősebb emberekkel barátkozni. Kétévesen sem foglalkoztam azzal, hogy a ba­rá­taim kétszer annyi idősek, mint én. Anyukám abszolút női példakép számomra, aki megvalósította önmagát

– magyarázta az színésznő, aki a Sztárban Sztár megnyerésével járó hatásokról is mesélt a lapnak.

Mint mondta, a műsor megtanította arra, hogy higgyen és bízzon magában, rájött továbbá arra is, hogy amíg saját magának nem képes megfelelni, addig a világ összes dicsérete is kevés lesz neki.

Még ma is odajönnek hozzám az emberek, és mondják, hogy nekem drukkoltak a műsorban. Ezek nagyon jól­es­nek! Eddig nem igazán tapasztaltam meg a saját bőrömön, hogy milyen az, ha az emberek egy része kiválaszt magának kedvencnek és követendő példának. Nagy felelősség, mert innentől kezdve figyelem övezi a munkádat, a tetteidet, a véleményedet, a megnyilvánulásaidat.

Gubik hozzátette, a műsor előtt voltak kapuk, amiket saját bevallása szerint hiába döngetett, ugyanis bár már régebb óta dolgozott a szakmában, akadtak projektek, amikhez nem volt elég ismert a neve.

Tavaly is volt egy ilyen élményem. Teljesen megértettem, nem volt bennem sértettség. Viszont az nagyon érdekes, hogy pont ezután jött a Sztárban Sztár, és miután megnyertem, kiderült, hogy gondolkodtak bennem, csak aztán a producer nem mellettem döntött. Nem gondolnám, hogy a tehetségem lett több, inkább csak kaptam egy platformot. Nagyon hálás vagyok ezért, mert lehetőséget kaptam, és azóta is folyamatosan nyílnak a kapuk.

A színésznő egyébként a nyáron elárulta, hogy a sztárban sztáros győzelmének is köszönhető, hogy rájött a volt kedvese hűtlenségére.

Kapcsolódó
Gubik Petra elmondta, hogyan jött rá, hogy a párja megcsalja
Az egyik lánynak, akivel a férfi félrelépett, lelkiismeret-furdalása lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik