Élet-Stílus

Sylvester Stallone: Az egyik utolsó dinoszaurusznak gondolom magam

Mert Alper Dervis / Anadolu Agency / Getty Images
Mert Alper Dervis / Anadolu Agency / Getty Images
Kitért arra is, Schwarzenegger miben volt jobb nála.

Egy díszbemutató keretein belül megjelent a Sly című dokumentumfilm, ami Sylvester Stallone életét dolgozza fel. A színész is ott volt a premieren, az Entertainment Tonightnak reflektált évtizedeken átívelő karrierjére.

Erre nem lehet felkészülni. A karrierem hosszúsága tényleg észbontó. A társadalom változik, mint ahogy a filmművészet is, jóval kommerszebbé, gyorsabbá vált. Szóval egy ilyen hosszú pálya tényleg különleges. Én úgy tekintek magamra, mint az egyik utolsó dinoszauruszra. Már majdnem 50 éve, hogy a pályán vagyok, persze egyáltalán nem tekintem magától értetődőnek ezt.

A 77 éves Stallone hozzátette, kortársai, mint Bruce Willis vagy Arnold Schwarzenegger már nem annyira aktívak a filmezés terén, utóbbi kapcsán azt mondta, magánál jóval ideálisabb akciósztárnak tartja az osztrák színészt.

A nyolcvanas évek egy érdekes korszak volt, mert akkor még nem alakult ki az úgynevezett akciósztár. Akkor még az intellektus, a verbális adok-kapok ment. Láttam, hogy van lehetőség másra, volt egy osztrák fickó, aki nem beszélt sokat, de jelen volt a vásznon. Egyszerűen mindenre volt válasza, ott volt a teste, az ereje, ez egy karaktert jelentett. Lényegében a testére hagyatkozott, hogy elmeséljen egy történetet. Az én seggemet mindig szétrúgták a filmekben, Arnoldot alig bántották. Szerintem ha elment volna harcolni egy sárkánnyal, egy sebtapasszal jött volna vissza maximum.

A színész nemrég Rómában járt, nagy feltűnést keltve:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik