tv2
Élet-Stílus

Lékai-Kiss Ramóna: Inkább belemegyek egy házasságba, szülök és válok el, minthogy ne legyen gyerekem

Nagyon határozott véleménye van erről.

„Inkább vagyok még csajozós, mint hogy egy válás és három gyerek legyen mögöttem” – mondta Fluor Tomi néhány héttel ezelőtt egy interjúban arra reflektálva, hogy szereti az agglegény életet.

A Blikk egyik műsorában Lékai-Kiss Ramóna egyebek közt erre is reagált, elmondva, habár nem ért egyet a rapperrel, mindenki csinálja azt, amit jónak lát.

Inkább azt mondom, hogy nem vele nem értek egyet, hanem én a saját életemben nem így gondolkozom. Inkább úgy vagyok vele, hogy átengedem magam annak a szerelemnek, és bízom benne, hogy leéljük egymással az életünket Mátéval. De bármikor előfordulhat, hogy ez mégsem így fog történni, mégis nagyon boldog vagyok, hogy a Noé megszületett, és ezért hálát adok. Én inkább belemegyek egy házasságba, szülök egy gyereket és válok el, minthogy ne legyen gyerekem

– fogalmazott a színész-műsorvezető, hozzátéve, rendkívül ijesztő a válások száma az országban, azt pedig kifejezetten bajosnak tartja, milyen könnyen feladják egyesek a párkapcsolatukat, ahelyett, hogy megpróbálnák megmenteni azt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó