Élet-Stílus

Méregdrágán rendelt homárt egy turista, de nem azért, hogy megegye

A Szardínián található étterem személyzete meghatódott a nő tettén.

Egy turista a Földközi-tengeren tett nyaralása során férjével együtt betért egy elegáns étterembe, majd rendelt magának egy katalán stílusú homárt, hogy azzal nem várt tettet hajtson végre – írj a Mirror.

A nő kiválasztotta a közel két kilogrammot nyomó, 175 fontba (nagyjából 80 ezer forintba) kerülő állatot, akit egy átlátszó vödörben a pár asztala mellé helyeztek.

A svájci nő ezután megkérdezte a Gente di Mare nevű étterem személyzetétől, hogy a homár megsérülhet-e, ha belehajítja a tengerbe, mire kisebb megrökönyödés után azt felelték neki, hogy nem valószínű.

A nő beleeresztette az állatot a vízbe, miközben férje filmezte az így már egész világ számára prezentálható hétköznapi hőstettet.

A vízben elúszó homárt ért figyelmen az étterem társtulajdonosa, Antonio Fasolino is osztozni kívánt, aki a következőket nyilatkozta a médiának:

Először azt hittem, csak viccel. Aztán megértettem, hogy a hölgy komolyan gondolta, és jót akart tenni. Látva az örömét és izgatottságát, én is meghatódtam. Nagyon boldog és izgatott volt, hogy teljesíthette ezt a kívánságát, és mi is örültünk neki.

És a videó:

Noha a szabadon engedett állat egy átlagos példánynak nevezhető, léteznek kék színű homárok is. Annak, hogy valaki velük találkozzon, kétmillió az egyhez az esélye, azonban nemrég kifogtak egy ilyen állatot Észak-Írországban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik