Élet-Stílus

Annak idején a Barátok közt producere is ellenezte Deutsch Anita és Kinizsi Ottó kapcsolatát

TV2
TV2
A színésznő szerint nagyon haragudott rájuk, amikor a tudomására jutott, hogy együtt járnak.

Deutsch Anita nemrég a Story őszi különszámában mesélt arról, hogyan ismerkedtek meg annak idején a férjével, Kinizsi Ottóval. A színészek a Barátok közt forgatásán találkoztak először, és bár kevés közös jelenetük volt, ez is elég volt ahhoz, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz.

Jól elvoltunk egymás társaságában, sokan hülyéskedtünk, éreztük, milyen jó a másik közelében lenni. Azt tudtuk, hogy nem vagyunk közömbösek egymás számára, de még akkor sem fordult meg a fejünkben, hogy bármi komolyabb legyen közöttünk. Pedig amikor Ottóval voltam, éreztem, hogy feltöltődöm

– emlékezett vissza a színésznő, hozzátéve: sosem feledi azt a március 8-ai stábvacsorát, ahol egymás mellé ültek a körasztalnál, és egymásba szerettek. Aznap csattant el az első csókjuk is, bár arra eltérően emlékeznek, melyikük kezdeményezte a dolgot.

Az említett estét követően egy pár lettek, a kapcsolatukról viszont csak a legközelebbi barátaik tudtak. Idővel aztán egyre többen szereztek tudomást a szerelmükről, köztük a sorozat producere, Kalamár Tamás is.

Nagyon mérges volt ránk, ellenezte az egészet. Azt hitte, hogy ez csak egy fellángolás. Nem akarta, hogy nyilvánosságra kerüljön a dolog, hiszen akkor élte fénykorát a sorozat, ráadásul a nézők a karaktereinkkel azonosítottak minket. Ma már, akárcsak a családunk, örül nekünk, és büszke rá, hogy neki is benne van a keze, hogy összejöttünk

– árulta el.

A színészek kapcsolatát végül a sajtó leplezte le a nyilvánosság előtt. A Barátok közt egyik mellékszereplője beszélt a történetükről egy újságírónak, aki telefonon közölte Deutsch Anitával, hogy ha nyilatkoznak, ha nem, akkor is megírja a cikket. Az anyag meg is jelent, ami a családjukon belül és kívül is nagy port kavart, a kapcsolatot ugyanis sokan ellenezték, mivel kettejük között nyolc év a korkülönbség, méghozzá a színésznő javára.

A legtöbben nem értették, hogy bár Ottó a fiatalabb, ő az érettebb. Már akkor olyan volt, mint aki a harmincas éveiben jár, én meg ugyan közelebb voltam a harminchoz, lélekben a húszas éveim elején jártam.

A színésznő hozzátette, volt olyan időszak, amikor olyan nagy volt rajtuk a nyomás, hogy a szakítás mellett döntött, de hamar rá kellett jönniük, hogy Kinizsivel összetartoznak. 2004-ben végül össze is házasodtak, majd két lánnyal bővült a családjuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik