Élet-Stílus

Titokban ad húst a fiának, hogy a vegán felesége meg ne tudja

A 12 éves gyerek sokáig apja előtt is titkolta, hogy nem vegán terméket is eszik.

Egy 32 éves férfi pár éve válaszút elé érkezett, miután a felesége úgy döntött, hogy vegán lesz – írja a Metro.

A férj a Redditen osztotta meg a történetét, azt írta, a 33 éves nő hat évvel ezelőtt teljesen megváltoztatta az étrendjét, és azt kérte a férfitől, hogy ő se fogyasszon állati eredetű terméket.

A pár gondolkozott, hogy az akkor hatéves gyermeküket is vegánként neveljék-e fel. Sokat beszélgettek és még egy dietetikust is meglátogattak, végül úgy döntöttek, hogy a fiú is követni fogja az étrendüket.

A most 12 éves gyerek azonban nemrég lebukott, apja nem vegán édességeket és egy hamburger csomagolását találta meg a táskájában.

Beszéltem a fiammal, és bevallotta, hogy magányosnak és kirekesttettnek érezte magát, hogy vegánként kell étkeznie a barátai körében.

– mondt a a férfi, aki nem szólt a feleségének, inkább minden alkalommal, amikor elvitte a fiát fociedzésre, titokban hús- és tejtermékeket vásárolt neki.

A kommentelők egy része szerint a férfi jól cselekedett, mások azt írták, hogy érdemes lenne megbeszélnie a feleségével, hogy hagyják a fiukat szabadon választani. Vegánok is hozzászóltak a bejegyzéshez, többségük szintén egyetértett, hogy semmilyen étrendet sem szabad rákényszeríteni a gyerekre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik