Élet-Stílus

Lánya érzelmes poszttal emlékezett meg Paul Walkerről, aki még csak 50 éves lenne

Marilla Sicilia / Archivio Marilla Sicilia / Mondadori Portfolio / Getty Images és Chris Polk / FilmMagic
Marilla Sicilia / Archivio Marilla Sicilia / Mondadori Portfolio / Getty Images és Chris Polk / FilmMagic
2013-ban szenvedett halálos autóbalesetet a színész.

Szeptember 12-én lett volna 50 éves Paul Walker. A Halálos iramban-filmekkel ismertséget szerző színész tíz éve szenvedett halálos autóbalesetet. Lánya, Meadow Walker megemlékezett néhai apja születésnapjáról.

Boldog születésnapot az őrangyalomnak! Köszönöm a szereteted, útmutatásod, barátságod, napfényed és hogy felneveltél, hogy lássam a világ minden szépségét. Te vagy a legkedvesebb, legalázatosabb, legnagylelkűbb és leggondoskodóbb lélek. Már fiatalon arra tanítottál, hogy mindig mindenkivel tiszteletteljes legyek, tegyek jót és vigyázzak a bolygónkra. Szeretlek és hiányzol minden nap.

Walker lánya bizonyos értelemben továbbvitte apja örökségét: a Paul Walker Alapítványt nevű jótékonysági szervezetet kezeli; színészi pályára állt és már szerepelt egy Halálos iramban-filmben is; ezek mellett pedig megházasodott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meadow Walker Thornton-Allan (@meadowwalker) által megosztott bejegyzés

A színész hollywoodi munkásságáról, örökségéről mi is megemlékeztünk évfordulós cikkünkben:

Kapcsolódó
Nem tudott mit kezdeni Hollywood Paul Walkerrel, aki ma lenne 50 éves
Szeptember 12-én lenne 50 éves Paul Walker, aki az őrült száguldozásokkal teli Halálos iramban-filmsorozattal futott be igazán. Tagadhatatlan sármja, kellemes személyisége hozzájárult ahhoz, hogy rajongók vegyék körül, de igazi kultusz a halála után alakult ki körülötte. De mi táplálja ezt? Walkerről megemlékező cikkünkben erre is választ keresünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik