Élet-Stílus

Brangelina, Bennifer, Paláder: ennyi páros becenév után Eszenyi Enikő és Hegyes Berci is előálltak sajátjukkal

tv2
tv2
Ha megnyerik a TV2 táncos műsorát, még a végén széles körben használt becenév lesz ebből.

Eszenyi Enikő a Dancing with the Stars új évadában fog versenyezni Hegyes Berci oldalán, és most a Borsnak adott interjút mindezzel kapcsolatban. Eszenyi úgy fogalmaz, nem gondolkodott egy cseppet sem, hogy elfogadja-e a TV2 felkérését, mert mindig is balerina szeretett volna lenni.

Csengerben, ahol születtem, nem volt lehetőségem táncolni tanulni, és ez egy remek alkalom arra, hogy fejlődhessek. Az pedig külön öröm számomra, hogy Hegyes Bercitől, egy ilyen fiatal tehetségtől tanulhatok. Ez nagyon inspiráló! Lelkesen és alázatosan követem Berci tanításait, hiszen ezeket a versenytáncokat még nem tanultam. Én vagyok a műsor történetének a legidősebb szereplője, számomra fontos dolog, hogy erőt adjak a kortársaimnak, férfiaknak és nőknek egyaránt, ugyanis van bennünk energia és életerő! Én mindenesetre a következő időszakot lázasan végigtáncolom. Lámpalázban és lábujjhegyen.

Eszenyi a minap bejelentkezett egy instagramos élő adással is, mikor megérkezett a táncpróbára, egyenesen a reptérről. Kissé elfáradt a lépcsőzéstől, így Hegyes segítette lecipelni bőröndjét a hat lépcsőfokon. A videó mellett a színész-rendező megfogalmazta páros becenevüket is:

Berci és Enci = Benci❤️💃🕺

Így csatlakoztak Brad Pitt és Angelina Jolie párosához (Brangelina), a Ben AffleckJennifer Lopez duóhoz (Bennifer), illetve Palácsik Lillához és Visváder Tamáshoz, akik Paláder üzemeltetnek YouTube-csatornát.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik