Élet-Stílus

Megnézte a hálószobája biztonsági kameráját, egy idegen férfi feküdt az ágyában

Soha nem akar visszamenni a házba. Mármint az ottlakó, az idegen további terveiről nincsen információnk.

A 22 éves Caitlin Sullivan egy barátjánál volt éppen, mikor a lakásába telepített biztonsági kamera küldött egy értesítést a telefonjára, majd a nő azt látta, egy idegen férfi fekszik az ágyában; abban az ágyban, amit a babájával szokott megosztani – írja a Mirror.

A skót Sauchie-ban lakó Sullivan azonnal értesítette a rendőrséget, akik kivezették a férfit a házból, de a nő elmondása szerint nem tartóztatták le.

Képtelen vagyok elhinni, hogy egy férfi volt az ágyamban. Nem értem, hogy jutott be a házba. Azóta nem voltam a házban. Soha nem akarok oda visszamenni

– nyilatkozta az ápolóként dolgozó nő, aki szerint ha otthon lett volna kisfiával, akkor melléjük fekszik be az idegen.

Az idegen, aki állítólag véres volt, másnap küldött a nőnek a Facebookon egy üzenetet, megköszönte, hogy hagyta őt aludni és elnézést is kért a történtekért.

Fogadd őszinte bocsánatkérésem, nem vagyok jól. Köszönöm, hogy három órára lehajthattam a fejemet, remélem, nem történt semmi gond

– írta, majd hozzáfűzte abbéli reményét, egyszer még találkoznak. Sullivan felhívta a rendőrséget az üzenet után, de ők mindössze annyit mondtak, tiltsa le a férfit.

A szomszédok azt mondták, hozzájuk is próbált bemenni az előző este a férfi, aki közben sikított, kiabált.

A rendőrség elismerte, hogy hívták őket, elbeszélgettek a betolakodóval. További panaszt vagy információt később nem kaptak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik