Élet-Stílus

Geszti Péter Kajdi Csabáról: Azt is mondhatnánk, hogy korunk hőse

Kummer János / 24.hu és Farkas Norbert / 24.hu
Kummer János / 24.hu és Farkas Norbert / 24.hu
Szerinte a modellügynökség-vezérből is úgy lett poénból influenszer, ahogy belőle rapper a '90-es években.

Az Adom a napom hétfői adásában Kajdi Csaba napját követhették a nézők, majd az influenszer a formátumnak megfelelően este egy interjúra is leült Geszti Péterrel. A műsorvezető Kajdival kapcsolatban a következőképpen fogalmazott az nlc.hu-nak:

Vendégem valamihez nagyon ért. Azt is mondhatnánk, hogy korunk hőse. Már az indulás sem volt éppen hétköznapinak mondható. A szépségiparban kezdte modellként, majd átállt a másik oldalra és ő fedezte fel az újabb és újabb modelleket, például Mihalik Enikőt. Aztán a véletlen nyitott előtte egy másik utat is. Ahogy én a kilencvenes években poénból lettem rapper, ő így lett néhány éve influenszer. Mára az egyik legnépszerűbb videós véleményvezér, aki nemcsak márkákat tud az egekbe emelni, de csípős nyelvével embereket is a mélybe rántani. És, hát meg is teszi… Az ő esetében talán nem is olyan ritka, hogy adja a napját. De ma nekem adta. Most pedig megőrülsz, megvadulsz!

Kajdit az adásban a Sláger FM stúdiójába is elkísérték a kamerák, ahol egyebek közt a Kern-üggyel kapcsolatban is kifejtette a véleményét.

Az Adom a napom mai vendége egyébként Hernádi Judit, a streamért keresd a www.nlc.hu/adomanapom weboldalt.

Kapcsolódó
Kajdi Csaba a Kern-ügy kapcsán: Ha ismertségre teszel szert, sajnos a társadalom elvárja tőled a példamutatást
Szerinte az emberek nem veszik figyelembe, hogy az ismert emberek is ugyanolyan halandók, mint mások, ergó hibázhatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik