Élet-Stílus

„Brutális volt” – Amber Heard és Elon Musk is visszaemlékeztek kettejük kapcsolatára a milliárdos új életrajzi könyvében

Justin Sullivan / Getty Images és Jason Kempin / Getty Images
Justin Sullivan / Getty Images és Jason Kempin / Getty Images
A színésznő szerint a Tesla atyja szereti a tüzet, és az néha meg is égeti.

Kedden jelenik meg Elon Musk életrajzi könyve, amit Walter Isaacson amerikai író készített több megszólaló elbeszélése alapján. A People szemléje szerint a biográfiában szó lesz majd a milliárdos és volt párja, Amber Heard 2017 és 2018 között tartó se veled, se nélküled kapcsolatáról is, melyről mindketten meséltek Isaacsonnak.

A könyv szerint Musk akkor kezdett el először érdeklődni a színésznő iránt, amikor 2013-ban meglátta őt a Machete gyilkol című akciófilmben, majd egy évvel később személyesen is találkoztak, amikor Heard ellátogatott a SpaceX-hez. Az író úgy tudja, a milliárdos ekkor kocsikázni ment a színésznővel, természetesen egy Teslával.

A könyvből egyebek között az is kiderült, hogy Musk 2017 áprilisában Ausztráliába utazott, hogy meglátogassa Heardöt az Aquaman forgatásának idején: ekkor a színésznő állítólag egy jelmezt is rendelt a milliárdos kedvéért, hogy szerepjátékozhassanak, Muskot ugyanis egy Overwatch karakterre, Mercyre emlékeztette.

Musk az életrajzban úgy fogalmazott kettejük viszonyáról, hogy az brutális volt, míg a színésznő azt mondta, még mindig nagyon szereti az exét, hozzátéve:

Elon szereti a tüzet, és az néha megégeti.

Kettejükről továbbá a milliáros testvére, Kimbal Musk is megszólalt. A vállalkozó szerint nagyon szomorú, hogy az öccse olyan emberekbe szeret bele, akik bántják őt.

Gyönyörűek, nem is kérdés, de van egy sötét oldaluk, és Elon tudja, hogy toxikusak

– mondta az írónak.

A könyv nyomán egyébként arra is fény derült nemrég, hogy Elon Musknak és exének, Grimesnek titokban egy harmadik közös gyereke is született: az énekesnővel közös első fiuk, X Æ A-12 most hároméves, tavaly márciusban pedig kiderült, hogy egy Exa Dark Sideræl nevű kislányt is együtt nevelnek, akit béranya hozott a világra.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik