Élet-Stílus

The Voice: a coachok bevetették a blokkológombot, Manuel bosszút esküdött Curtis ellen

RTL
RTL
Megtörtént az évad első két blokkolása.

Újabb 11 énekes mutatta meg magát a The Voice színpadán a szombat esti adásban. A coachok ezúttal éltek a blokkolás lehetőségével, hogy saját csapatukban tudják a legnagyobb tehetségeket. Első körben Curtis nyomott rá a blokkoló gombra és blokkolta Manuelt, ezzel elvéve tőle az esélyt, hogy az ő csapatába kerüljön a tehetséges 19 éves rapper, Bakti Ádám.

Manuel arckifejezése konkrétan belém ivódott. Olyan volt, mint amikor kóbor kutyának enni adsz, és aztán elveszed tőle a tányért. Imádtam!

– örömködött Curtis utána, akinek sikeres volt a terve, mert Bakti az ő csapatéba került.

Manuel viszont annyira csalódott volt, hogy rögtön elkezdte tervezgetni a bosszút, és a revans nem váratott sokáig magára. A 19 éves Toldi Sándor előadásánál mind a négy coach megfordult és állva tapsolt, Manuel azonban leblokkolta Curtist.

Nagyon szomorú vagyok, hogy megkaptam ezt a blokk gombot Manutól, egyébként kölcsönkenyér visszajár, mert én is blokkoltam egy kiváló tehetségnél. Ha van olyan hang, olyan tehetség, aki esélyes arra, hogy megnyerje a Voice-t, az te vagy

– mondta Curtis a versenyzőnek, majd ajánlotta Toldinak, hogy Manuelt válassza coachának. Az énekes meg is fogadta a tanácsot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik