Élet-Stílus

Séfek séfe: TikTokról ismert szerelmespár próbált szerencsét a konyhában

TV2
TV2
Fogadást kötöttek, melyikük jut tovább.

Vadász Fanni és Parti Áron ismerősek lehetnek a rendszeres TikTok-használóknak, a páros tagjai ugyanis a platform aktív és népszerű tartalomgyártói (Vadásznak 119 ezer követője van, Parti oldalát 348 ezren követik). Videóikban sokszor viccelik meg egymást, illetve gyakran versenyeznek és kötnek fogadásokat.

Most mindketten versenyzőként szerepeltek a Séfek séfe válogatóján, a pénteki adásban láthatták őket a nézők. Ekkor abban fogadtak, melyikük jut tovább, a tét pedig az volt, hogy aki kiesik, annak fehérneműben kell beülnie egy kávézóba.

Vadász sertésszűzérméket tálalt fel a séfeknek, rétesbe töltött paprikás krumplival. A fogás – bár jóízűnek találták – megosztotta a zsűrit, de végül továbbjuttatták a 23 éves tiktokkert.

Párja tányérját látva kuncogni kezdtek a séfek, később katasztrófaként jellemezték a feltálalt rozé kacsamellet pezsgős lilakáposztapürével, nudlival és vajmártással. Aztán barátnője és a vele kötött fogadás miatt mégis úgy döntöttek, adnak még egy esélyt a versenyzőnek.

Óriási szerencséd van, hogy ő jött először, és óriási mákod van, hogy bennünk van betyárbecsület. Hogyha valaki ide bejött, és nem volt kés a tartóban, akkor az hazament

– mondta Krausz Gábor Partinak, majd mindhárom séf kést adott neki, ezzel ő is továbbjutott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik