Élet-Stílus

Új AXE A.I. limitált kiadás

Itt az új AXE A.I. termék, amelynek az illatát a Mesterséges Intelligencia segítségével alkották meg. A jövő itt van, és már illata is van! Légy az elsők között, és tapasztald meg, milyen egy A.I. segítségével tervezett illat: az AXE most piacra lép egy a mesterséges intelligencia segítségével létrehozott termékkel, ami a valaha volt legkülönlegesebb AXE illat.

Hogy miért forradalmi az AXE A.I.? Mert a megalkotása során az AXE szakemberei segítségül hívták a mesterséges intelligenciát, amivel így:

  • 46 TB adatot
  • 3,5 millió egyedülálló illatot
  • 6 000 egyedi összetevőt
  • 7 000 fogyasztói tesztet

vizsgáltak meg és elemeztek ki, ezáltal egy hatalmas tudásbázist sűrítettek egyetlen illatba, hogy végül megalkossák ezt az illatot, aminek most nemcsak a nők, hanem a férfiak sem tudnak majd ellenállni. Hiszen kit ne érdekelne egy, a modern technológia és trendek által vezérelt termék a dezodor piacon, ami frissességet és magabiztosságot ad?

És ez még nem minden. A futurisztikus ötlet nyomán most mindenki limitált ideig kipróbálhatja, hogy hogyan változtathatja meg mindennapjainkat a mesterséges intelligencia. Mitől lesz más egy, a technológia lehetőségeit kiaknázó illat, mint egy olyan, amit kizárólag szakértő orrok teszteltek és terveztek?

Az AXE A.I. nemcsak a termékek formulájával reflektál ezekre az izgalmas és aktuális kérdésekre, hanem a csomagoláson is ötvözi a gép és az ember egységét: az AXE feliratot körülölelő dizájn egyszerre idézi meg az emberi szemet és egy power, azaz bekapcsolás gombot, jelképezve, hogy hogyan alkothat különlegeset együtt gép és ember.

Ez a limitált AXE termék, amelyet modern mesterséges intelligencia technológiával együttműködve fejlesztettek ki, új korszakot jelent a férfi dezodorgyártásban.

És hogy még teljesebb legyen az élmény, az AXE A.I. dezodor mellett elmerülhetsz az AXE A.I. tusfürdő világában is! Ugorj a jövőbe már a zuhanyzás közben, majd tedd tartóssá és ellenállhatatlanná az élményt a dezodor használatával. Az AXE A.I.-t kipróbálók így tapasztalhatják meg a mesterséges intelligencia képességeit és eredményeit ezen a váratlan területen.

Az AXE szerint az igazi hatáshoz még mindig elengedhetetlen az ember:

hiszen a legvonzóbb elem továbbra is TE VAGY…

Tudj meg többet az AXE különböző illatairól ITT.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik