Élet-Stílus

Tündérmese: 8 milliót nyert az újpesti pár

„Nem hiszem, olvasd el újra” – mondta Zsuzsanna, amikor látta, hogy a Praktiker 8 milliós főnyereményéből folytathatják a lakásfelújítást.

A történet a kis panellakás felújításával kezdődött: Zsuzsannáék évek óta szépítgetik az otthonukat. Büszkék rá, hiszen korábban albérletben laktak, végre sajátjuk a 1,5 szobás újpesti lakás. Férjével kettesben élnek itt, a fiuk már kirepült, olyannyira, hogy unokák is vannak, akik gyakori vendégek náluk. Bár nagyszülők, még mindketten dolgoznak, igaz, már kevesebb van hátra a nyugdíjig, mint visszafelé.

Praktiker

Mint mondja, mindig csinálnak valamit a lakással, amikor összegyűlik egy kis pénz. Padlóburkolatot, ajtót, ablakokat cseréltek, és a tapétát, ami nem tetszett nekik, leszedték. Otthonos, nyugalmat árasztó környezetet szeretnének kialakítani maguk körül, ahogyan fogalmaz, „olyan kis miénk legyen”. Ennek megfelelően nem a harsány megoldásokat szeretik, inkább az egymással harmonizáló pasztellszínek az ő világuk. A panellakás régebbi kialakítását, berendezéseit újra, modernebbre változtatják. Ledlámpákat szereltek fel, és a hagyományos mennyezetet újabb burkolatra cserélték.

Így érkeztünk el a történet egyik fontos pontjához: Zsuzsannáék az elmúlt időszakban a fürdőszoba felújításában voltak benne teljes gőzzel, és csemperagasztót vásároltak a Praktikerben. Látták, hogy az idén 25 éves barkácsáruház a jubileumot nyereményjátékkal ünnepli, így feltöltötték a blokkot, reménykedve, hogy a napi vagy a heti nyeremények közül hátha az ölükbe hullik valami, igaz, eddig még túl nagy szerencse nem köszöntött rájuk egyszer sem.

Július 24-e éppen olyan napnak indult, mint a többi, egészen addig, amíg meg nem érkezett a Praktiker e-mail-je: a sorsolás alapján Zsuzsannáéké a főnyeremény, a 8 millió forintos ajándékutalvány és hozzá a lakberendezési tanácsadás! „Nem hiszem el, olvasd el újra” – mondta a férjének Zsuzsanna, de végül egy telefonhívás után elhitték, hogy ezúttal tényleg a főnyeremény hullott az ölükbe. „Két napig nem tértünk magunkhoz” – meséli a pár még most is megilletődve. De ma már a jövőt tervezgetik, és azon gondolkodnak, mire használják az ajándékutalványt. Tervekből pedig nincs hiány, alig bírják sorolni: a konyha az első és legfontosabb, hiszen jó lenne egy beépített sütő és főzőlap, de bizony a hálóra és a nappalira is ráfér majd egy-egy bútor cseréje. Zsuzsannáéknak nagy szívük van: terveik szerint a régebbi, de még jól használható berendezéseket és bútorokat rászoruló, súlyosan beteg kisgyermekes családnak adják majd.

Nemcsak Zsuzsannáéknál, hanem a Praktikerben is nagy volt az izgalom, hiszen ez a barkácsáruház 25 éves történetének legnagyobb nyereménye. Külön öröm, hogy régi vásárlójukat, a törzsvásárlói program tagját érte ilyen szerencse. Így olyan nyertest köszönthetnek, aki már sok felújítást tudott a lakásában megcsinálni a Praktiker segítségével.

Praktiker

A nyereményjátékot követően sem lankad a Praktiker ünneplési kedve, hiszen folyamatos akciókkal várja vásárlóit a kéthetes akciós kiadványokban megjelölt termékekre, és az idén megújult Praktiker webshopban is könnyebben, gyorsabban lehet eligazodni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik