Élet-Stílus

Fejszével esett neki a reptéri sorompónak a begőzölt pilóta

„Betelt a pohár”.

Egészen bizarr videó terjed egy amerikai pilótáról. A CBS News Colorado által közzétett, alább is megtekinthető felvételen az látható, amint a United Airlines gépeit vezető Kenneth Henderson Jones fejszével ver szét egy sorompót. Az eset augusztus 2-án történt a Denveri Nemzetközi Repülőtéren. A 63 éves pilóta

23 alkalommal sújtott le az alkalmazottak számára fenntartott parkoló kapujára,

700 dolláros (250 ezer forint) kárt okozva. A tévécsatorna információi szerint a pilóta hosszasan dulakodott egy repülőtéri alkalmazottal, majd egy másik alkalmazott közbelépésével sikerült lefegyverezni Jonest.

A fejszés pilóta ugyan nem reagált a sajtó kérdéseire, az Adams megyei seriff helyettese azonban elárulta, hogy Jones azt mondta neki, amikor a rombolás indítékairól kérdezte:

betelt nála a pohár.

A rendőrségi jelentés szerint Jones megpróbált távozni, de mivel mindhárom kijáratnál sok autó állt sorban, a pilótának elege lett, és megpróbálta megoldani a problémát.

A reptéri kamerák felvételén látható, hogy a rendőrök előbb megbilincselték a pilótát, később azonban elengedték, Jones a saját autójával távozott.

A légitársaság vizsgálatot indított, a pilóta jelenleg nem szállhat fel géppel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik