Élet-Stílus

Ötezer kilométert repült egy esküvőre, a ceremónia előtt vette észre, hogy rossz helyen van

Az amerikai nő Skóciában tett látogatása nem pont úgy sült el, mint ahogy eltervezte.

5500 kilométert repült az Atlanti-óceán fölött egy amerikai nő, hogy részt vehessen egy Skóciában élő barátja esküvőjén. A hosszú repülőút és a Glasgow-n átvezető sokkal rövidebb taxizás után a Washingtonban élő Arti Mala el is jutott a ceremóniára – csakhogy a helyszínre érve rá kellett döbbennie, hogy rossz esküvőn van.

A kisebb kalamajkába keveredő nő még egy videót is megosztott arról a pillanatról, amikor leesik neki a tantusz, hogy a házasulandó pár nem az, akire számított.

Mala a Daily Mail beszámolója szerint múlt szombaton, azaz augusztus 12-én utazott az amerikai fővárosból Glasgow-ba, hogy részt vegyen az egyik barátja, Gaurav esküvőjén. A helyszínre érkezve azonban hamar rájött, hogy nem azon a ceremónián van, amire hivatalos, hanem két számára vadidegen ember, Caitlin és Stephen esküvőjén.

Eközben a barátja egy másik, pár kilométerrel arrébb található rendezvényhelyszínen fogadott örök hűséget a szerelmének.

Több mint 3000 mérföldet utaztál, és véletlenül rossz esküvőre jöttél

– írta az eseményeket megörökítő videójára, melyben megmutatta, milyen is volt az az esküvő, amire valójában nem volt hivatalos.

A félreértést az okozta, hogy a váratlan vendég egy Pollokshaws Burgh Hall nevű rendezvényhelyszínre utazott, míg a másik esküvő a hasonló nevű Pollokshields Burgh Hallban volt.

Malának egyébként hatalmas szerencséje volt, hogy csak egy ilyen végzetesnek nem nevezhető hibát követett el, hiszen így tudott hívni egy másik autót, és majdnem pontosan időben meg is érkezett az esküvőre, amire hivatalos volt.

Vagyis csak a lagzira, mivel az eskütételeket sajnos lecsúszta.

De az utóbbi is nagyon izgalmas lehetett, legalábbis a videó vége alapján, ahol az látható, ahogy a kiltbe – azaz skótszoknyába –, és hagyományos pandzsábi népviseletbe öltözött vendégek együtt ropják a táncot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik