Élet-Stílus

Megérkezett Snoop Dogg és a Skechers első közös kollekciója, az All walks of life

Az év elején Snoop és a Skechers hatalmasat durrantott a Super Bowl negyedik negyedében sugárzott reklámmal, amiben a rapper az újságkihordástól az ovális irodáig jut egyetlen nap alatt. Végig gangsztában, végig kényelemben, végig Skeschers slip-on cipőkben. A klipben látott, és sokak által azóta vágyott darabok végül most augusztusban érkeznek hozzánk.

Ha valaki tudja, mi az a stílus, az  Snoop D-O-Double-G, így a mától elérhető Skechers x Snoop Dogg kollekció egyszerre kínálja a rapper egyedi és jellegzetes kézjegyét és a Skechers innovatív kényelmét. A sportos megjelenésű utcai cipők egyszerűek, egyediek, feltűnőek, és mégis tökéletesen illeszkednek minden alkalomhoz – a színpad deszkáitól a focipálya füvén át az elnöki asztal lapjáig.

Az együttműködés három kapszulakollekciója augusztus 1-jétől egészen a nyár végéig fokozatosan érkezik, és érdemes résen lenni, hiszen nem mindennapi cipőkről van szó. Snoop igazi főnök-módjára járta végig a Skechers bemutatótermeit, hogy kiválassza a tökéletes modelleket, amiket aztán titkos műhelyében áteresztett a Snoopifying szűrőn, hogy a végén egyedi anyagokkal, színekkel és mintákkal borítsa ránk folyton változó és mégis összetéveszthetetlen stílusát.

A Skechers kiváló csapatának segítségével megvalósíthattam ötleteimet, rendesen felpimpelhettem saját ízlésemmel a cipőket. A kész kollekció az – All walks of life  (Az élet minden területén) nevet kapta” mondta Snoop. “Egyedi utcai stílus a klasszikus Snoop-féle swaggel.”

Snoppal idén kezdtük el a közös munkát a kollekcióval és a fantasztikus Skechers x Snoop Dogg Super Bowl tévészpottal“ meséli Michael Greenberg, a Skechers elnöke. “Snoop laza stílusát és érzékenységét ötvöztük  a Skechers jellegzetes kényelmével, hiteles együttműködést és sikeres partnerséget eredményezve. ”

Ha cipők terén szeretnél végre te is igazi nagymenő lenni, ismerd meg a Skechers x Snoop Dogg együttműködés új stílusait, és csapj le a kollekció első darabjaira!

Skechers Stamina – Snoop 91
A kapszulakollekció egyik legerősebb választása a Skechers Stamina, ami 2004-es megjelenése óta igazi alapdarab a sneaker-kultúrában nem véletlenül: a platinalemezes Rhythm and Gangsta: The Masterpiece debütálásához időzítették. Retro stílus velúr és hálós felsőrésszel, színes oldalbetétekkel. A mostani, limitált kollekcióhoz Snoop saját kezűleg választotta ki azokat a színeket, amik tükrözik életének ezt a különleges korszakát.

 

Skechers Hands Free Slip-Ins®  Snoop One OG

Íme az ideális cipő minden napra, mindenhova. Az igazi all walks of life, a Snoop One OG. A Skechers Hands Free Slip-ins® kényelmét kihasználva ez a bőrből készült darab tökéletes Snoop és rajongói számára egyaránt. Az exkluzív Heel Pillow™technológia, biztonságosan tartja a lábat, úgyhogy figyelhetünk olyan részletekre, mint a sarokrészén található nyomtatott grafika, vagy, a “Snoop S” márkajelzés.

 

Skechers Hands Free Slip-Ins® – Snoop One Double G

Hasonló stílus, de mégsem ugyanaz. Snoop ezt a bőr kasmírmintás cipőt is úgy alkotta meg, hogy csak kényelmesen bele kelljen csusszanni a Skechers Hands Free Slip-ins® technológiának köszönhetően, ami gondoskodik a gangaszatlábakról, mindegy merre vezet az útjuk. Ha a One Double G-re mész rá, bandana nyomattal és S-logóval lesz teljes a kúlságod.

 

Skechers Go Run Swirl Tech – Dizzie

Snoop mindenre gondolt a kollekció tervezésekor, és  nemcsak az utcán akart villantani, hanem a sportpályákon is. Így született meg a Skechers GO RUN Swirl Tech – Dizzie, ami HYPER BURST Glide Step megoldással érkezik, forrón olvadó rétegekkel, hogy ez a csuka tényleg extra hot legyen.

A kollekció férfi méretekben a skechers.hu oldalán érhető el:

https://www.skechers.hu/collaborations/snoop-dogg/snoop-dogg-styles/

SNOOP DOGGRÓL

Mit lehet mondani valakiről, aki három évtizede uralkodik? Páratlan erő, világszerte elismert újító, rapper, énekes, dalszerző, színész, lemezproducer, DJ, médiaszemélyiség, üzletember, ikon. Kiterjedt zenei munkássága mellett vérbeli vállalkozó, atechnológia, a szórakoztatás, az életmód, a globális fogyasztói márkák, az élelmiszer- és italipar, valamint a kannabiszipar területén.

Vagy a saját szavaival:

I’m a gangsta, but ch’all knew that

Da Big Boss Dogg, yeah, I had to do that

A SKECHERSRŐL

A dél-kaliforniai székhelyű Skechers U.S.A., cipőket, ruházati cikkeket és kiegészítőket tervez, fejleszt és forgalmaz férfiak, nők és gyerekek számára. A The Comfort Technology Company™ kollekciói több mint 180 országban érhetők el áruházakon és szaküzleteken, és közvetlenül, a digitális értékesítési platformokon keresztül, összesen több mint 4500, a vállalat vagy harmadik fél tulajdonában lévő kiskereskedelmi üzletben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik