Élet-Stílus

Pink koncertjén kezdett el vajúdni egy nő, akkora volt a forgalom, hogy gyalog kellett kórházba mennie

Chiaki Nozu / WireImage / Getty Images
Chiaki Nozu / WireImage / Getty Images
Nem várt módon ért véget a fiával várandós rajongó bostoni kirándulása.

A Brigham and Women’s Hospital intézménye a napokban Facebook-közleményben számolt be arról, hogy egy Angela Mercer nevű nő a múlt héten a sógornőjével és az édesanyjával egy másik New York-i városból, Albany-ből utazott Bostonba, hogy részt vehessenek Pink Fenway Parkban tartott koncertjén – látogatásuk viszont nem éppen a tervek szerint alakult.

Mercer 31 hetes terhesen érkezett meg a helyszínre, és nem sokkal azután, hogy a műsor elkezdődött, összehúzódásokat észlelt. Felhívta az orvosát, aki felszólította, hogy azonnal menjen kórházba. A család eleinte próbált fuvart szerezni, de mivel a koncert miatt túl nagy volt a forgalom, végül gyalog vették célba a hozzájuk legközelebb lévő Brigham and Women’s Hospitalt.

A férjem, Ace és én hihetetlenül hálásak vagyunk a Brigham and Women’s Hospital kivételes csapatának! A személyzet magabiztosan irányított minket a tudásával és a szakértelmével, mindezek mellett pedig igazán empatikusak és kedvesek voltak velünk. Őszintén hálásak vagyunk

– nyilatkozta az édesanya, aki egyébként Aycen Hartnak nevezte el a kisfiát – Mercer több külföldi hírportál, köztük a Billboard szerint is Pink előtt tisztelgett a baba második nevével, a Hart ugyanis az énekesnő férjétől felvett vezetékneve, de férfinévként is használják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik