Élet-Stílus

Schumacher Vanda: Az, hogy hű társa tudsz-e lenni valakinek, sosem azon alapszik, hogy néz ki a másik

RTL
RTL
Szeretné, ha az emberek megértenék, hogy nem egy pasifaló típus.

A Celebrandi legutóbbi adásában Schumacher Vanda arról beszélgetett Puskás-Dallos Petiékkel, hogy egyetlen randevú után még sem Aba, sem pedig Ibrahim mellett nem szeretné elkötelezni magát. Ennek viszont mint kifejtette, több oka is van.

Nagyon fontos lenne, hogy megértsenek engem az emberek, hogy bennem mi van, és én ezzel az egésszel kapcsolatban min megyek keresztül. Hiszen az egy nagyon jó dolog, hogy mi most elmegyünk és randizgatunk fiúkkal, de hogy én nem az a lány vagyok, aki mondjuk pasifaló, akinek minél több srác kell. Aki mellett viszont elköteleződöm, azt tényleg szeretném megismerni

– magyarázta a színésznő.

Hozzátette, amíg nem érzi, melyik jelöltjével működik közöttük jobban az összhang, nem zavarná, ha a srácok is randevúzhatnának másokkal. Saját bevallása szerint attól is tart, hogy a további ismerkedés során esetleg kiderül, hogy a jelöltjei is másmilyen párra vágynak, mint amilyen ő.

Lehet, kiderül, hogy végül nem működünk, és mondjuk én nem tudok nekik megfelelő partnerük lenni. Nem tudom, hogy én, mint nő, ki mellett tudok olyan társ lenni, hogy abból tényleg nemcsak szerelem, hanem egy olyan párkapcsolat alakul ki, ami nemcsak nekem jó, hanem nekik is.

Bár mindkettőjükkel jól érzi magát, óvatos. Mint mondta, egyelőre egyik randevú után sem hívta felspannolva a legjobb barátnőjét, hogy elújságolja, mik történtek – pedig mielőtt korábban kapcsolatba került valakivel, mindig ez volt a menet az első randi után.

Odalenni valakiért, az mindig a külsőségek alapján történik. Az, amikor valakinek egy hű társa tudsz lenni, vagy egy odaadó bizalmi partnere, az sosem azon alapul, hogy hogy néz ki a másik, mennyire nevettek, mennyire vagytok egy vibe-on. Hanem szerintem a történeten, amit ti ketten megéltek, illetve ami köztetek kialakul. Hiszen addig két idegen ember vagytok, és egy idő után majd nem lesztek idegenek. De azt csak az együtt töltött idő tudja megváltoztatni

fejtette ki Schumacher, hozzátéve: szeretné, ha a jövendőbeli kapcsolata nemcsak róla, hanem a párjáról is szólna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik