Élet-Stílus

Básti Juli 66 éves lett: Egyre kevesebb van előttem, ez bizony szomorú

TV2
TV2
De szerencsére van miért hálásnak lennie – mondja a színésznő.

Augusztus 10-én ünnepelte 66. születésnapját Básti Juli, Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Egyre több van a hátam mögött és egyre kevesebb van előttem, ez bizony szomorú, de szerencsére van miért hálásnak lennem. Egészségben, a családommal ünnepelhetek, minden sikerült, amibe fiatalon belevágtam, amit szerettem volna elérni, a sikereket, a családot, a gyerekeket… és még vannak terveim

árulta el a színésznő a Blikk megkeresésére, majd úgy folytatta:

Egyébként meg nézzük a jó oldalát! Még csak 66 vagyok, 99-ig még van 33 évem, úgyhogy nem búsulok. Persze, a születésnapok nagyon vidámak. A szeretteim évről évre különleges ajándékkal lepnek meg.

Básti Juli szülinapi ünneplése egy hosszú évek óta élő családi hagyomány szerint zajlik: a fiai filmet készítenek, aminek forgatásába a színésznő szeretteit is bevonják.

Ez mindig olyan jól sikerül, hogy gurulunk a röhögéstől. Hasonlóképpen, egy dalt is énekelnek az előző év hányattatásait megverselve, az sem utolsó mulatság

– mondta el a színésznő, aki a lap kérdésre azt is elárulta, milyen a viszonya gyerekei párjaival.

Szerintem jól csinálom, edzésben vagyok, ha odajutunk, biztos jó anyós leszek. Persze, az első találkozás mindig nehéz. Ez természetes, de igyekszem oldani a lányokkal a kezdeti feszültséget. Bízom a fiaimban, biztos vagyok benne, hogy szeretetre méltó párt választanak majd maguk mellé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik