Élet-Stílus

5,3 millió forintnyi bírságot kell fizetnie az ingatlanügynöknek, mert beleivott a dobozos tejbe

Több ügyfelét elvesztette az eset miatt.

A kanadai ingatlanügynök, Mike Rose még 2022-ben ment ki egy házhoz, hogy megmutassa potenciális vásárlóknak. Nagyon megszomjazott, ezért valami ital után nézett a hűtőben. Vizet nem talált, egy doboz tejet viszont igen, amibe bele is ivott – írta a Complex.

Erről az eladóknak egy szót sem szólt, meg se kérdezte, hogy ihat belőle, fel se ajánlotta, hogy visz helyette egy másikat. Úgy derült rá fény, hogy az ingatlan eladója visszanézte a ház rejtett kamerájának felvételét. Az eladók a lakásbemutató utolsó napján kérdezték meg Rose-t, van-e valami, amit el akarna mondani nekik. A férfi azonnal tudta, a tejről lehet szó.

Az eladók Rose-nak megtiltották, hogy többé betegye a lábát az ingatlanba, a tejivós jelenetet pedig felrakták az internetre. Emiatt több másik ügyfelét is elveszítette az ingatlanos.

Rose a védelmében azt állította, hogy egy úgy gyógyszert szedett be előtte, amitől rendkívüli mértékben megszomjazott, és stresszes is volt, ezért ivott bele a tejbe.

A férfit beleegyezett a 20 ezer kanadai dolláros, azaz 5,3 millió forintos bírság kifizetésébe, ami mellett 2500 dollár (660 ezer forint) végrehajtási költséget is meg kell fizetnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik