Élet-Stílus

Ricky Martin a válásáról: Nem mostanában döntöttük el, már a pandémia előtt óta tervezzük

Lionel Hahn / Getty Images
Lionel Hahn / Getty Images
Exével a mai napig jó a kapcsolatuk, együtt nevelik közös gyerekeiket.

Ricky Martin és ex-férje, Jwan Yosef július elején jelentették be, hogy hat év házasság után válnak.

A legfőbb vágyunk most az, hogy továbbra is egészséges családi dinamikával, valamint békére és barátságra összpontosító kapcsolatban folytassuk gyerekeink közös nevelését, megőrizve az egymás iránti tiszteletet és szeretetet

– állt akkor közös nyilatkozatukban.

Martin a minap először beszélt válásáról egy interjúban, amit a PageSix vett észre. Az énekes elmondta, „nem mostanában” döntötték el, hogy véget vetnek a házasságuknak.

Mire a nyilvánosság értesült róla, mi már túl voltunk a gyászfolyamaton. Jwan és én mindig is egy család leszünk. Van két gyermekünk, akiket együtt fogunk felnevelni, szóval mindezt nem most döntöttük el. Már régóta tervezzük, hogy lenne a legjobb, már legalább a pandémia előtt óta

– árulta el Ricky Martin, hozzátéve, nagyon jó a kapcsolatuk az exével.

Egymás szemébe tudunk nézni és mosolyogni, megöleljük egymást, együtt éljük túl a hullámvölgyeket, együtt sírunk és együtt nevetünk.

Az 51 éves énekes nem zárkózik el az ismerkedés, randizás gondolatától, sőt.

Hét vagy nyolc évig voltunk együtt Jwannal. Szeretném jól érezni magam, szeretném élvezni az életet… Vegyük lazán, de igen, el tudom képzelni magam egy másik kapcsolatban. Nem a közeljövőről beszélek, de szeretek szerelmes lenni, szeretek párkapcsolatban lenni, szeretek minden nap reggeli csókra, reggelire és együttlétre ébredni.

Martin a múlt hónapban „kibékíthetetlen ellentétekre” hivatkozva adta be a válási papírokat. Elmondása szerint a folyamat „sokkal könnyebb” volt, mint amire számítottak. Most közös gyerekeik – a négyéves Lucia és a hároméves Renn – közös felügyeletét kérvényezik.

A gyermekeim soha nem láttak minket veszekedni Jwannal, ezért nem értik, hogy most el- vagy különválunk, mert mi egy jó beszélgetéssel megoldottuk a nézeteltéréseinket a hálószobánkban.

Ricky Martinnak egyébként a Yoseffel közös két gyerekén kívül 14 éves ikerfiai is vannak, akik nemrég a színpadon lepték meg apjukat.

Kapcsolódó
Ricky Martint a színpadon lepték meg 14 éves ikerfiai
A fiúk apjuk mögött táncoltak Svájcban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik