Élet-Stílus

Post Malone lett az Egy Gyűrű új tulajdonosa: 700 milliót fizetett ki a ritka kártyalapért

Don Arnold / WireImage / Getty Images
Don Arnold / WireImage / Getty Images
A rapper régóta nagy Magic: The Gathering-rajongó.

Magic: The Gathering az első úgynevezett gyűjtögetős kártyajáték, amit 1993-ban alkottak meg. Alaptémája fantasy, de az évek során egy egészen sajátos világ épült köré. A játékban minden játékos egy varázsló szerepét játszik, akiknek célja varázslatok, kellékek és lények segítségével az ellenfél legyőzése.

A játékhoz nemrég megjelent egy Gyűrűk urás kártyakollekció, benne az Egy Gyűrű nevet viselő, nagyon erős lappal, amiből egyetlenegyet nyomtattak ki világszerte. Mint utóbb kiderült, ez egy torontói férfihez, bizonyos Brook Traftonhoz került, aki később azt jó pénzért eladta Post Malone-nak. A rapper régóta nagy rajongója a játéknak, az egyedi kártyát pedig a Forbes szerint 2 millió dollárért, átszámítva majdhogynem 707 millió forintnak megfelelő összegért vásárolta meg előző tulajdonosától.

Az igencsak vidámra sikeredett adás-vételről TikTokon osztottak meg egy videót, amihez Trafton a következőket fűzte hozzá:

Amikor megtaláltam az Egy Gyűrűt, az első ember, aki eszembe jutott, Post Malone volt. Gyerekkorom óta játszom MTG-t, és nyilván csodálatos lenne megtartani ezt a kártyát, de egy olyan srácnak, mint én, az, hogy eladhatom, megváltoztatja az életemet. Nagyon reméltem, hogy olyasvalakihez kerül, aki ugyanúgy értékeli, mint én. Egy álmom vált valóra: találkozhattam Post Malone-nal és ő megvette tőlem az Egy Gyűrű kártyát, ez szó szerint olyan pillanat, ami csak a mesében van. Post Malone és Magic: The Gathering: megváltoztattátok az életemet. Ilyen dolgok nem történnek meg a magamfajta emberekkel, azt hiszem, ez varázslat. Örökké hálás leszek!

@brooktrafton When I found the One Ring, the first person who came to mind was @Post Malone. I have played MTG since I was a kid and obviously it would be amazing to keep this card. But for a guy like me, being able to sell it is life changing. I just really hoped it would go to someone who would appreciate it as much as I do. This is my dream come true, meeting Post Malone and him buying the One Ring card from me is literally a moment straight out of a fairytale. Post Malone @Magic: The Gathering you have changed my life. Things like this don’t happen to people like me, I guess it’s magic. I am forever grateful 🙏 ✨  #postmalone #onering #oneofone #mtg #magic #mint #psa #card #magicthegathering #lordoftherings #trading #tradingcards #theonering #sauron #collector #edition #one #gandalf #tradingcardgame ♬ original sound - Brook Trafton

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik