Élet-Stílus

Gáspár Bea: A változókor összes tünetét produkálom, a hőhullám kivételével

SuperTV2
SuperTV2
Nagyon megrémült, mert jövőre 50 éves lesz.

Gáspár Bea három évvel ezelőtt gyomorszűkítő műtéten esett át, ami után több mint húsz kilótól sikerült megszabadulnia, valamint rendeződtek a vércukor- és pajzsmirigy-értékei. A fogyása miatt úgy érezte, bátrabban szegheti meg az étkezési szabályokat, aminek hatására újra hízni kezdett.

Amikor lefogytam, azt hittem, az enyém a világ. A vérképemben a vonatkozó értékek rendeződtek ugyan, és végre jól éreztem magam a bőrömben, de a falási rohamaim megmaradtak, ilyenkor ropit ettem. Egy év alatt suttyomban visszakúszott 10 kiló, tehát már csak a leadott súlyom felét tudtam megtartani. Nagyon megrémültem, mert jövőre 50 éves leszek, és a változókor összes tünetét produkálom, egyelőre a hőhullám kivételével. De nagyon lelassult az emésztésem, ha össze-vissza eszem, puffadok és vizesedek is

idézi Gáspár Beát az nlc.

A tévés háziasszony azt mondja, sosem akart modell lenni, „de szeretnék úgy sétálni, hogy nem fáj semmim, szeretnék újra tudni szuszogás nélkül lépcsőzni, és nem utolsósorban nem puffadni, vizesedni”. Néhány hete ezért úgy döntött, életmódot vált, a fogyást segítendő pedig étrendkiegészítőt szed. Elmondása szerint mostanra visszatért a normális anyagcseréje, és ezzel együtt elindultak lefelé a kilók is.

Most voltam negyvenkilenc, és megfogadtam, az ötvenet már úgy fogom ünnepelni, hogy nagyon jól érzem magam a bőrömben, és jól is fogok kinézni.

Gáspár Bea július 28-án ünnepelte 49. születésnapját, ebből az alkalomból interjút is adott.

Kapcsolódó
Gáspár Bea: Egy kicsit öregecske a lelkem, Köllő Babett-tel ellentétben én nem vagyok szexi
Születésnapi interjújában a Győzike showról is elmondta a véleményét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik