Élet-Stílus

Megküzdött a fiatalkorú betörővel a 87 éves nő, majd enni adott neki

Amikor az éjszaka közepén egy késes betörő ébresztette fel, a 87 éves Marjorie Perkins felkapott egy széket, hogy megvédje magát. Miután meghátrálásra késztette 17 éves támadóját, enni adott neki.

A Maine-i Brunswickben élő, 87 éves Marjorie Perkins arra ébredt július 26-án hajnali kettőkör, hogy egy fiatal fiú áll az ágya mellett és azt mondja neki, le fogja szúrni. A nő felugrott és miközben a fiú megütötte, ő felkapott egy széket, hogy azt pajzsként tartsa maga előtt – írja egy helyi lap.

A fiú továbbra is próbálta ütlegelni és lökdösni a nőt, míg az a széket maga előtt tartva rugdsota a támadóját és segítségért kiáltozott. A fiú egyszer találta el Perkinst, amitől egy véraláfutás keletkezett az asszony homlokán. Sajnos senki sem hallotta meg Perkins kiáltásait, a támadó azonban belefáradt a harcba, és konyha felé vette az irányt.

Perkins a fiú után ment és azt mondogatta neki, hogy azonnal el kell mennie. Akkor vette észre, hogy a fiún nincs cipő és nadrág. A betörő holmija, egy késsel együtt a légkondicionáló berendezés mellett hevert a földön. A fiú úgy jutott be a házba, hogy kintről leszerelte az ablakra szerelhető készüléket.

A fiú azt mondta, iszonyúan éhes, napok óta nem evett, ezért idős nő adott neki egy zacskó kekszet, két mandarint, és két palack shake-et. A fiú ott helyben enni kezdett, Perkins pedig ezt kihasználva hívta a rendőrséget.

A betörő meglépett, mielőtt a rendőrök a helyszínre értek, de egy kutya segítségével hamar elfogták és javítóintézetbe szállították. A betörés és a testi sértés miatt azzal is megvádolták, hogy kiskorúként alkoholt fogyasztott, mert találtak nála egy szeszesitallal teli vizeskulacsot.

Perkins azt mondja, felismerte a támadóját, aki tíz évvel korábban, kisgyerekként néhányszor lenyírta a füvet a kertjében, hogy egy kis zsebpénzt keressen. A nő nem haragszik a támadójára, azt mondja, reméli, a fiú megkapja majd a kellő segítséget, hogy helyre hozhassa az életét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik