Élet-Stílus

Hitchcock elsírná magát: jön a zuhany alatt szivaccsal gyilkoló lajhárról szóló horrorfilm

Az előzetes alapján nem lesz olyan lassú gyilkos.

Slotherhouse – ezzel a – szóviccnek sem utolsó – címmel új horrorfilm érkezik augusztus végén az amerikai mozikba. A filmet egy bizonyos Matthew Goodhue rendezi, a történet pedig pontosan olyan, amit egy gyilkoslajháros filmtől várhatunk.

Az egyetemen tanuló Emily lányszövetség-elnök akar lenni, így a kampányához örökbe fogad egy cuki lajhárt, hátha megnyeri neki a címet. Csakhogy nagyon hamar gyűlni kezdenek a holttestek az egyetem környékén, így a lányszövetség tagjai nyomozásba fognak: a halálesetek mögött az olykor zuhanyfüggöny mögül szivaccsal is támadó Alfa, a lajhár rejtőzik.

Annyira nem viccelnek a készítők, hogy bizonyos amerikai mozik augusztus 30-tól műsorukra is tűzik a nem mindennapi alkotást.

A teljesen abszurd sztori felskiccelése, majd filmmé gyúrása újabb kitűnő példája azon sufnituning-horroroknak, amik mostanság elárasztották a filmipart. A jelenségről itt írtunk bővebben.

Kapcsolódó
Elmagyarázzuk, hogyan juthatott el a pusztítóan szörnyű Micimackó-horror a mozikba
A Kokainmedve az évszázad alkotásának tűnik a Micimackó: Vér és mézhez képest, amely talán törvényszerűen szörnyű, de legalább egy kérdést felvet: hogy kerül egy brit sufnituning-horrorokat gyártó cég filmje a világ mozijaiba? Kritika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik