Élet-Stílus

Marsi Anikó: Ha nem lenne két szuper fiam, akkor 100 évesen is minden követ megmozgatnék, hogy legyen gyerekem

TV2
TV2
A múlt héten árulta el, hogy 47 évesen teherbe esett, de elveszítette a magzatát.

Marsi Anikó és kedvese, Gyarmati Gábor két éve alkotnak egy párt, tavaly szeptemberben össze is házasodtak. A Tények műsorvezetője a múlt héten beszélt először arról, hogy egy évvel azután, hogy megismerkedett a párjával, 47 esztendősen teherbe esett.

Mint mondta, bár örült a babának, nem élte bele magát túlságosan abba, hogy közös gyerekük születhet a férjével, korábban ugyanis a nőgyógyásza arról tájékoztatta, hogy ha egy nő az ő korában spontán teherbe esik, kevés az esély rá, hogy problémamentes terhességnek néz elébe.

Gábort érzékenyebben érintette, hogy elvesztettük a babát, ő azt hiszem, beleélte magát, hogy lehet közös gyerekünk. Én azt tartottam csodának, hogy ilyen egyáltalán előfordulhat, hogy az ember 47 évesen spontán teherbe esik. A Jóisten azonban úgy döntött, hogy túl öregek vagyunk ehhez. Gábor oda volt, én leginkább csak nem hittem el

– fogalmazott akkor a Marsi, aki most a Story magazinnak is megszólalt a témával kapcsolatban.

Ha nem lenne két szuper fiam, akkor ha 100 éves lennék is, minden követ megmozgatnék, hogy legyen gyerekem

– mondta a lapnak a műsorvezető, hangsúlyozva: maximálisan együtt érez azokkal a nőkkel, akiknek küzdeniük kell azért, hogy anyává válhassanak.

Marsi hozzátette, bár tudatosan nem tesz extra erőfeszítéseket azért, hogy ötvenhez közeledve ismét teherbe essen, úgy fogalmazott: „nem szegül ellen a Jóisten akaratának”.

Se pro, se kontra. De van két szuper fiam, akikért elmondhatatlanul hálás vagyok. Fantasztikus srácok mind a ketten, az édesapjukkal egyetemben. Pont ezért nekem nem jutott eszembe – ennyi idősen meg pláne nem –, hogy bővíteni kellene a családot. Imádom a gyerekeimet, ők a legelsők a számomra mindenféle értelemben

– zárta le a témát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik