Élet-Stílus

Fantasztikus teljesítmény ez a gyerekek részéről és ezért csak csodálni lehet őket

24.hu
24.hu
25 éve támogatja a hátrányos helyzetű gyerekeket az MBH Bank és a Gyermekmentő Szolgálat egy olyan ösztöndíjjal, amit ha valaki megnyer az iskolai teljesítménye okán, egészen a felsőfokú tanulmányai végéig kap.

A legszegényebbeket támogatják, ahol az egy főre jutó kereset nem lehet több mint 48 ezer forint. Azok a gyerekek, akik ilyen hátrányos körülmények között is jól teljesítenek az iskolában, csak csodálni lehet és támogatni – mondják MBH Bank és a Gyermekmentő Szolgálat munkatársai.

Az MBH Bank továbbra is segíti a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat munkáját és a fiatalok támogatását. A hitelintézet segélyszervezettel közös stratégiai együttműködése 25 éves múltra tekint vissza, amelynek keretében az egykori MKB Bank-ösztöndíjat alapították a hátrányos szociális helyzetben élő gyermekek tanulmányi támogatására, így a jövőben is folytatódik a most már MBH-ösztöndíj névre hallgató program. A kezdeményezés során eddig kiosztott ösztöndíjak összértéke meghaladja a fél milliárd forintot – az elmúlt öt évben pedig évi 40 millió forint feletti értékben nyújtott támogatást a bank, amely arányosan oszlik meg az ösztöndíjban részesülők között.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik