Élet-Stílus

Pachmann Péter reagált a hírre, miszerint egy fiatal nővel látták csókolózni a Guns ‘N Roses budapesti koncertjén

Azt is elárulta, van-e jelenleg párkapcsolata.

Pachmann Péter szerelmi életét évek óta homály fedi, a Ripost egyik olvasója viszont nemrég levelet küldött a szerkesztőségnek, melyben azt állította, látni vélte, hogy a TV2 műsorvezetője egy fiatal lánnyal csókolózott a Guns N’ Roses július 19-ei koncertjén.

A hírrel kapcsolatban a lap Pachmannt is felkereste, aki kategorikusan tagadta, hogy bárkivel is összegabalyodott volna a rockkoncerten.

Az való igaz, hogy ott voltam a Guns N’ Roses koncerten, egy nyolcfős társasággal. Azonban a hölgyet, akivel hírbe hoztak, soha életemben nem is láttam élőben, ezért bátran kijelenthetem, hogy nem is csókolóztam se vele, se mással. Jelenleg egyébként nincs is párkapcsolatom

– jelentette ki a műsorvezető, hozzátéve: a karrierjét tekintve nagyon jól érzi magát ott, ahol most tart, a szerelmi életéről viszont nem kívánt bővebben nyilatkozni.

Packmann egyébként év elején a hot! magazinnak adott interjút, ahol a magánéletéről is beszélt. Akkor úgy fogalmazott, nem egy fiatal lányt képzel el maga mellé, mint társat, hanem egy korban hozzá illő nőt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik