Élet-Stílus

Úgy fest, Harry Styles a combjára varratta az exe nevét

Jeff Kravitz / FilmMagic for Sony Music / Getty Images
Jeff Kravitz / FilmMagic for Sony Music / Getty Images
De az is lehet, hogy egy korábbi One Direction dalról emlékezett meg.

Harry Styles múlt pénteken egy baráti társasággal (köztük James Cordennel és Jacquelyn Jablonski modellel) tett látogatást Olaszországban, ahol egy hajón készültek róla fotók. Az énekest fürdőnadrágban kapták lencsevégre a lesifotósok, a képeken pedig egy eddig sosem látott, Olivia feliratú tetoválás is feltűnt a jobb combján – szúrta ki a Page Six.

A tetoválást látva rögtön akcióba lendültek a rajongók: Styles többek szerint Olivia Wilde előtt tisztelgett a bőrére került írással, akivel 2021 és 2022 között járt. Úgy tudni, ők ketten a szakítás után is jóban maradtak.

Bár egyesek úgy vélik, az Olivia egyértelműen a színésznőre utal, voltak, akik szerint az énekes egy korábbi One Direction dalról emlékezett meg a felirattal, ugyanis a zenekar 2015-ös Made in the A.M. című albumán is volt Olivia című szám.

A Page Six cikke szerint egyébként nem csak az említett női név számít újdonságnak az énekes tetoválásainak eddig ismert listáján, az Olivia alatt ugyanis a friss fotókon felsejlett a „colazione” szó is, ami olaszul reggelit jelent.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik