Élet-Stílus

Peller Mariann: Nagyon sok munkám van abban, hogy azt tudjam mondani, nem vagyok rossz anya

RTL
RTL
Születésnapi interjút adott a műsorvezető.

Július 30-án negyvenéves lett Peller Mariann. A különleges évforduló alkalmából az nlc interjúvolta meg a műsorvezetőt. A korával kapcsolatban azt mondta:

Nincsen bennem semmilyen aggodalom, félelem, szorongás ezzel kapcsolatban. Már a harmincat is vártam, mert tudtam, ahogyan megyek előre és egyre többet tapasztalok, úgy fogok lerakni egy csomó olyan terhet, ami korábban rám hárult, és ez segített.

Mint mondja, magabiztosabb, mint tíz évvel ezelőtt, mert ha valaki „önreflektív és minimálisan foglalkozik önismerettel, akkor negyvenéves korára összeáll a kép magáról”.

Arra a kérdésre, mit tart élete legnagyobb elismerésének, így felelt:

Két nappal ezelőtt kaptam a nagyobbik fiamtól egy rajzot, rajta egy egyszerűen felskiccelt kupával, amire azt írta, hogy a világ legjobb anyukája. Sokszor vagyok türelmetlen úgy általában, és sajnos a gyerekekkel is, azonban hiszek abban, hogyha erről őszintén beszélünk, akkor nem veszik magukra, és nem magukban keresik a hibát. Nagyon sok munkám van abban, hogy azt tudjam mondani magamnak, nem vagyok rossz anya. Az, hogy a fiam magától ad egy ilyet, számomra a legnagyobb elismerés.

Peller Mariann-nak két fia van, az anyaság mellett tévézik, ír, műsort vezet, szinkronizál. Elárulta, hogy van ideje minderre.

Két dolog miatt tudom ezt megtenni. Egyrészt, ha csinálok valamit, akkor nagyon magas fordulatszámon pörgök, az én tempóm kétszer-háromszor gyorsabb, mint egy átlagemberé, ezt már megfigyeltem. Másrészt kell egy olyan szülőtárs, aki maximálisan jelen van, és akivel meg tudjuk osztani a feladatokat. Az önmegvalósításom a gyerekek apja nélkül nem működhetne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik