Élet-Stílus

Nem hullámvasutazhat, mert balesetet okozhatna a melle

Azt mondja, megérik a lemondások, hogy közben így nézhet ki.

Katy Ann 13 millió forintot költött a melleire, amik most már 4,5 kilót nyomnak. Olyan nagyok, hogy néha egyszerre három melltartót hord – írja a Mirror.

A texasi nő először 20 évesen feküdt kés alá, majd még három alkalommal, de megcsináltatta a hátsóját, az ajkait is, és még számos beavatkozást végeztetett el magán. Összesen 35 millió forintot költött el a különböző kezelésekre, műtétekre, de a pénz javát nem ő, hanem azok a férfiak fizették ki, akik kitartották.

Ha van időm, pénzem és becsvágyam megváltoztatni a testem, amit biztonságosan megtehetek, miért ne csinálnám? Nem születtem tökéletesek, szóval hála az edzőtermeknek, a fodrászoknak, a táplálkozási szakértőknek és a sebészeknek.

Noha szereti új testét, folyamatosan kihívások elé állítja. Alig talál magának felsőt, főleg nem olyat, ami nem valamilyen rugalmas anyagból van, a fehérneműboltok többségébe is hiába tér be. Az orvosa megtiltotta neki, hogy futni járjon, mert attól nagyon megereszkednének a mellei.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Katy Ann (@katy_ann_xo) által megosztott bejegyzés

Ha edzeni megyek, két melltartót és egy sportmelltartót viselek a maximális tartás érdekében. Hullámvasutazni is trükkös.

Ugyanis a mellei miatt többször is úgy érezte, a vállrögzítőt nem tudta rendesen bekapcsolni. De nem bánja.

Megértettem, hogy ha ebben a nagyon dúskeblű életmódban bizonyos tevékenységeket módosítanom kell, vagy teljesen le kell állnom velük. Ilyen az élet. Néha más dolgokról is le kell mondanod, hogy megkapd azt, amit akarsz.

Katy Ann egyelőre nem tervez újra kés alá feküdni, „de soha ne mondd, hogy soha”. Azt is elképzelhetőnek találja, hogy az implantátumokat egyszer ki akarja majd szedetni, de azt is, hogy még nagyobbakat akar.

Életemnek ebben a szakaszában élvezem őket. Ha majd több bánatot okoznak, mint örömöt, az lesz az a nap, amikor megváltoztatom őket. És ha valaha is megszabadulok az implantátumaimtól, legalább nem én fizetek majd érte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik