Élet-Stílus

Egész életében akart egy tetoválást, 89 évesen vált valóra az álma

Getty Images (illusztráció)
Getty Images (illusztráció)

Egy bakancslistára sok minden felfér, a legszokatlanabb vágyak is. A tetoválás ma már nem annyora szokatlan, kivéve, ha az ember megvárja a nyolcvankilencedik életévét az elsővel. Így tett Hilda Parsons, egy dorchesteri idős asszony, aki egész életében szeretett volna egy tetoválást, de végül csak nyolcvankilenc éves korában szánta rá magát.

A hölgy egy idősotthonban él, az ottani dolgozóknak jelezte, hogy szeretné valóra váltani az álmát, akik készségesen segítették ebben, egyeztettek Hilda orvosával az esetleges egészségügyi kockázatokról, majd miután az orvos nem látta akadályát a varratásnak, felvették a  kapcsolatot egy helyi tetoválóművésszel. A művész örömmel elvállalta, hogy házhoz menjen az otthonba. Hilda lelkes madármegfigyelő, így nem meglepő, hogy első tetoválásához egy kedves madaras mintát választott, ami az alkarjára került.

Gyakori érv a tetoválások ellen, hogy „idős korodban majd megbánod!”, ám úgy tűnik, Hildával nem történt ilyen, nagyon elégedett a kész művel, és hálás a gondozóknak, hogy hozzásegítették a bakancslistás célhoz. Hilda rokonai is örömmel fogadták, hogy szerettük még ennyi évesen is kipipálhat egyet s mást a bakancslistájáról.

Mindig van mit mesélnie. Jó tudni, hogy az élet későbbi szakaszában anya még mindig átélhet új élményeket, és új, boldog emlékeket szerezhet

– nyilatkozta Hilda Parsons lánya az ITV-nek, akik fotókat is közöltek a boldog új tetkótulajdonosról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik