Élet-Stílus

Celebrandi: Bogdányi Titanillát kikosarazták, majd randira hívták

RTL
RTL
Kiszemeltje elutasította a színésznőt.

Bogdányi Titanilla és randipartnere, Aba kellemes ebédet töltöttek együtt a Celebrandi legutóbbi részében. A találkozó végén színésznő rákérdezett a srácnál, lenne-e kedve még randizni.

Nekem nagyon van kedvem találkozni. Nagyon szeretek őszinte lenni, és amiket mondtam neked, az mind igaz. Olyan személyiség vagy, ami annyira illik hozzám, annyira megvan a szikra, annyira megvan az összhang, ez az egy húron pendülés. Simán el tudom képzelni, hogy évek múlva is elvagyunk együtt

– kezdte mondandóját Aba, majd úgy folytatta:

Bennem olyan érzések vannak, hogy lehet korrektebb dolog, hogy ha lehetőséget adok neked egy olyan férfival megismerkedni, aki olyan szakaszában van az életének, amiben te is.

Bogdányi Titanilla elfogadta Aba döntését, majd később a kamerák előtt így nyilatkozott:

Hazudnék, ha azt mondanám, nem esik rosszul. Az elutasítás mindig rosszul esik az embernek, de nagyon értékelem az őszinteséget, és hogy nem húzzuk egymás idejét és nem hitegetjük egymást. Ez nagyon fontos. Úgyhogy igazából korrekt volt, és ez jó.

Aba az interjú során elmondta, nagyon jól érezte magát a színésznővel, de nem gondolja, hogy párként működnének. „Viszont nagyon szívesen találkozom vele, és ápolom vele a kapcsolatot mint barát, mert egy szuper személyiség” – tette hozzá.

Miután Aba nemet mondott a további ismerkedésükre, Bogdányi Titanilla meglátogatta a Puskás-Dallos házaspárt, akik egy videóüzenetet továbbítottak neki. Ebben Csaba hívta randevúra a színésznpőt.

Ennek nagyon örülök, mert nekem Csabi volt a másik. Mondtam nektek, hogy nekem két név motoszkál a fejemben, és ment bennem a mérlegelés, hogy kihez lépjek oda. Egy-két dolog volt, ami döntő volt abban, hogy végül Abához léptem, és nem Csabához

– fogalmazott Bogdányi Titanilla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik