Élet-Stílus

Háromnapos lakodalmat tartott Nagy László és Sónyák Szilvia

Exkluzív felvételeket mutattak az esküvőről.

Június közepén házasodott össze Nagy László, korábbi magyar válogatott kézilabdázó és kedvese, Sónyák Szilvia. Pár nappal később elmondták: a polgári szertartás után egyházi esküvőjük is lesz, amit háromnapos buli követ majd. A csütörtöki Tényekből kiderült, hogy a lakodalomra július 15-i hétvégén került sor, azon 140 fős, magyarokból és külföldiekből álló vendégsereg vett részt.

A riportban exkluzív felvételeket mutatnak az esküvőről, és egyéb részleteket is elárultak. Többek között azt, hogy Nagy László könnyek között mondta el a fogadalmát.

Én is érzékeny lelkű vagyok, pont ebből kifolyólag lábadt könnybe a szemem és csuklott el a hangom. Szerintem ezzel nincsen semmi gond, függetlenül attól, hogy egy férfinek mindig azt kell mutatnia, hogy erős meg határozott. Persze, amikor erősnek kell lenni, akkor erős az ember, de amikor érzelmekről van szó, akkor előtörhet belőle

– magyarázta.

A menyasszony több ruhát viselt a szertartáson, amiről férje szintén nyilatkozott a TV2-nek:

A második ruhája, ami a kültéri szertartáson volt, teljes mértékben meglepetés volt számomra. Akkor leesett az állam, amikor besétált elém. Az tényleg nagyon jó érzés volt, különösen szépnek láttam Szilvit abban a ruhában.

Sónyák Szilvia jelenleg a Dancing with the Stars online szerkesztője, így kollégája, Hegyes Berci tanította be nekik az esküvői táncot.

Próbáltuk ezt a Dancing with the Stars vonalat vinni, nem teljes sikerrel.

A Tények riportja az esküvői felvételekkel itt tekinthető meg:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik